Нардепу від Хмельниччини вручили орден «Видатний адвокат України»

Нардепу від Хмельниччини вручили орден «Видатний адвокат України»
Фото зі стоірнки НААУ
  • Микола Стефанчук – доктор юридичних наук, автор понад 150 наукових праць у сфері права.

Народний депутат України від фракції «Слуга народу», що в парламенті представляє Хмельниччину, Микола Стефанчук отримав орден «Видатний адвокат України».

Високу відзнаку народному обранцю, доктору юридичних наук з нагоди Дня юриста 1 грудня під час зустрічі вручила голова Національної асоціації адвокатів України Лідія Ізовітова.

Про це інформують у НААУ.

Відео дня

Зауважимо, що нагрудний знак «Видатний адвокат України» – це найвища нагорода асоціації адвокатів України. Згідно з Положенням, його присуджують «адвокатам, що своєю професійною діяльністю сприяють розвитку інституту адвокатури, підвищенню авторитету адвокатури, консолідації адвокатської спільноти та підтриманню високих професійних стандартів та ідеалів честі».

Нагадаємо, що Микола Стефанчук – член Комітету Верховної Ради України з питань правової політики, доктор юридичних наук, колишній працівник Вищої школи адвокатури НААУ, автор понад 150 наукових праць в сфері права, в тому числі навчальних посібників з грифом МОН, коментарів до чинного законодавства, монографій, хрестоматій, ряду наукових статей.

Його брат – Руслан Стефанчук, голова Верховної Ради України.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (14)
  • Олекса Шумейко

    Сьогодні слуги народу  і ОПЗЖ злилися в єдиному екстазі.
  • viktor

    Це піпець,ця істота проспала і просачкувала практично всі сесії,а усі притомні адвокати покатуються зо сміху.Шо брательник підігнав железячку,а на фронт ти бегемот не хочеш.
  • Читач71

    Ще один сімейний клан.Розсадник ,,захисту і допомоги,,Нічого не міняється.Рука руку миє.
  • Олекса Шумейко

    Самі себе нагороджують. Ганьба!

keyboard_arrow_up