Народний бренд 2022: які враження у переможців конкурсу (ФОТО)

Народний бренд 2022: які враження у переможців конкурсу (ФОТО)
  • Щорічний конкурс «Народний бренд» завершений, а переможці отримали свої нагороди.

  • Дізнавайтеся про їхні враження у нашому опитуванні.

У Хмельницькому завершилося голосування за учасників щорічного конкурсу «Народний бренд». Містяни обрали найкращі компанії у 40 номінаціях. Цього року проголосували понад 12 тисяч користувачів.

Переможці конкурсу поділилися з журналістами vsim.ua своїми враженнями від перемоги та розповіли, як їм вдалося здобути перемогу в конкурсі. Для когось із них це новий досвід, а хтось отримує нагороду вже не вперше. Читайте їхні коментарі нижче.

Автосервіс — «Баварія Захід»

Михайло Урбанський, керуючий автосервісом

— Вже другий рік поспіль ми отримуємо цю визначну та важливу для нас перемогу в номінації «Кращий сервіс». Наша команда «BMW сервіс» вдячна всім, хто віддав голоси в цій номінації. Ми надалі будемо тримати цей важіль довіри та визнання.

Кафе, піцерія, паб — «Pronto Pizza & Sushi Pro»

Інна Макаренко-Левчук, старший регіональний менеджер

— Команда «Pronto Pizza & Sushi Pro» висловлює щиру подяку хмельничанам за підтримку та довіру в голосуванні конкурсу «Народний бренд». Це ще один доказ того, що ми все робимо правильно, смачно і вчасно та головне — з любов’ю до нашої справи і до кожного гостя нашого закладу!

Магазин сантехніки, кераміки — «AQUAROOM»

Андрій Дьома, директор

— Ми дуже вдячні хмельничанам за те, що вкотре обирають наш салон у цій номінації. Ваше визнання є для нас найвищою відзнакою! Для нашої команди це означає, що ми рухаємося у правильному напрямку і будемо ще більше розвиватися та вдосконалюватися для своїх клієнтів.

Натяжні стелі — «BRITON»

Олександр та Тетяна Веремеєнки, власники

— Компанія «Briton» другий рік поспіль отримує нагороду «Народний бренд». І ми щиро радіємо цьому! Але варто відзначити, що ми, українці, змінились. Змінились наші цінності, погляди та думки. Ми стали тими, ким пишається весь світ, до кого рівняються, ким захоплюються. Україна у 2022 році стала символом незламності! І сьогодні перемогти в номінації, де обирав народ, — особливо приємно, адже це означає, що ми відповідаємо високим критеріям українців! Щиро вдячні кожному хмельничанину та гостям міста, які віддали за нас свій голос! Ми працюємо, підтримуємо наших Героїв та готуємось до перемоги! Все буде Україна!

Служба таксі — «7007»

Павлович Сніжана, директор

— Колектив таксі «7007» висловлює вдячність за довіру та перемогу у конкурсі «Народний бренд 2022». Вже третій рік поспіль отримуємо нагороду. Перше місце у «Народному бренді» — для нас велика честь і відповідальність, адже маємо тримати марку. І надалі будемо старатись для наших пасажирів забезпечувати вчасну подачу авто, комфортні поїздки, гарні умови роботи для водіїв та головне — доступну вартість проїзду. Працювали і працюємо заради Перемоги!

Спортивний комплекс — «СпортЛенд»

Ігор Баранов

— Хмельничани та гості міста обирають «Спортленд» за відмінний сервіс, наявність просторого тренувального залу, різноманітних танцювальних залів, сауну, сучасний мобільний додаток, та головне — професійних тренерів. Вдячні кожному за довіру та перемогу у конкурсі «Народний бренд»! Будемо намагатись і на майбутнє тримати марку та ставати кращими для наших клієнтів! Також велика подяка захисникам України, завдяки їм маємо можливість працювати. Обирайте кращих!

Автомийка, детейлінг — «OTTO»

Коліщак Ольга, засновниця мережі

— Хмельничанам подобаються послуги автомийки самообслуговування «ОТТО» — це якість, комфорт, зручність та доступність цінової політики, а ще численні акції та бонусні програми, які дозволяють нашим клієнтам заощаджувати та ефективно доглядати за своїми авто. Як підтвердження — чергова відзнака від людей «Народний бренд». Ми вдячні за таку довіру. Для нас це дуже важливо. Обіцяємо кожного разу приємно дивувати наших відвідувачів! Новина про перемогу вдруге викликала в нас радісні емоції. Ми були горді за нашу командну роботу. Проте не варто зупинятись, а наполегливо і старанно працювати для надання ще якісніших послуг хмельничанам!

Місцева мережа — «Офіс Центр»

Тетяна Вітюк, директор ТОВ «Корвет»

— Щодня ми працюємо, аби задовольняти потреби наших покупців. Ми кожного дня приходимо на роботу і думаємо про кожного нашого покупця. Тож наша місія — допомагати нашим клієнтам робити те, що вони вміють найкраще. А за все інше вже піклуємося ми. Місцевому бізнесу хочеться побажати подальшої активної роботи, аби сплачувати податки й допомагати державі. Адже наша основна місія зараз — продовжувати свою діяльність, аби наблизити нашу перемогу.

Магазин декору, інтер’єру — «Rozavilla»

Галина Лужняк, власниця

— Дуже приємно здобувати цю нагороду в котрий раз. Саме підтримка хмельничан надихає на роботу у такий непростий час. Хочеться подякувати кожному, хто брав участь в голосуванні і хто обрав саме нас. Перші враження про перемогу дуже прості — «ми на правильному шляху».

Офтальмологічна клініка, оптика — «Новий зір»

Валерій Головко, директор медичного центру

— Шалені емоції та відчуття радості — перше, що ми відчули, коли дізналися про перемогу в конкурсі. Цьогоріч перемога у «Народному бренді» надзвичайно важлива для нас. Це як квінтесенція всього, що було зроблено нами в цьому надважкому році. Насправді це не дивно, що хмельничани обрали нашу клініку переможцем премії «Народний бренд». Адже ми працюємо вже понад 17 років. І багато наших пацієнтів, яких ми лікували ще в дитинстві, вже приводять своїх синів та дочок до нас у клініку. Ми — по-справжньому «народний», можна сказати сімейний бренд.

Сервіс доставки їжі — «Cook drive»

Людмила Панасюк, директор

— «Народний бренд» — для нас не просто нагорода. Це ознака того, що клієнти цінують нас, і ми рухаємося в правильному напрямку. Дякую хмельничанам за довіру. Дякую всій команді «Cook Drive» за відданість та незламність.

Ігровий комплекс — «Дитяче горище»

Ганна Володимирівна, керівник

— Ми дійсно найкращий заклад для малюків та дорослих, у якому вся команда робить свою справу з любов’ю! Де чекають на кожного та роблять перебування в «Дитячому горищі» максимально затишним та безпечним. Цей успіх для нас означає, що ми на правильному шляху, і поштовх, щоб ставати ще кращими для наших гостей!

Клінінг, хімчистка — «Clean carpet»

Тарас Андрікевич, власник

— В будь-якому бізнесі, товарному чи у сфері послуг, важлива цінність, яку несе собою продукт для кінцевого клієнта і те, яка якість цього продукту. Ми допомагаємо нашим клієнтам впоратись з такою складною задачею, як прання килимів, забираємо від них турботу про те, як його доставити, оскільки самі забираємо від дверей клієнта, і робимо це якісно. Є цінність, є якість — тому, думаю, обрали нас.

Магазин вікон, дверей — «Основа»

Ольга Бухтіярова, представниця

— Перемагаємо не вперше у «Народному бренді». І дуже раді цьому. Адже конкуренція у нашій сфері в Хмельницькому велика. І ми втішені, що є кращими з кращих. Дякуємо усім, хто нас підтримав. Будемо працювати над тим, щоб ставати кращими.

Магазин дитячих товарів — «Юніор»

Валентина Петришина, власниця

— Перші враження — радість, гордість та вдячність кожному клієнту. Нам надзвичайно приємно і цінно, що хмельничани так високо оцінили нашу роботу та віддали свої голоси за «Юніор». Ми вкладаємо багато зусиль, аби наші клієнти завжди змогли знайти саме те, що потрібно, постійно розширюємо асортимент. Працюємо тільки з перевіреними виробниками дитячого одягу, який носять і наші дітки також. Наша перемога — це підтвердження того, що ми рухаємось у правильному напрямку. За багато років роботи магазину «Юніор» більшість наших клієнтів стали нашими друзями, це і є одна із наших головних перемог та оцінка якості. Задоволений клієнт, кожна дитяча посмішка — наша найбільша цінність та винагорода. І ми безмежно вдячні за довіру, вдячні кожному, хто нас підтримав. Головне — «тримати марку» і з душею ставитись до справи, якою займаєшся усе життя. Все буде Україна.

Магазин одягу, взуття — «Леді Ді»

Оксана Пузирьова, власниця

— Чому ми? Пріоритет нашого салону — професіоналізм, повага, толерантність до кожного клієнта. Результат нашої роботи — це задоволенні відгуки клієнтів, які стали постійними. Топ20 для нас — це не просто перемога, а висока відповідальність. Це надихає бути нас ще кращими, ще уважнішими, більш ретельно ставитись до вибору нових товарів та брендів, враховуючи нові тенденції сучасної моди. Працюємо заради перемоги!

Навчання, курси — «ШАГ»

Осмолян Ольга, спеціалістка з маркетингу в IT STEP Academy Хмельницький

— Цьогоріч особливо цінно те, що хмельничани помічають наш внесок та стійкість в умовах великої війни, та нагороджують нас своїми вибором та відгуком. Працюємо далі на освітньому фронті. Підтримуємо розвиток IT-спеціалістів та майбутнє країни. До Перемоги!

Центр розвитку, секції — «NewSchool»

Наталія Юріївна, представник

— «Освітній простір NewSchool» — це про майбутнє. Модель нашої роботи ґрунтується на тому, що ми надаємо дітям актуальні знання, допомагаємо опанувати необхідні у XXI столітті компетенції, прокачуємо як hard, так і soft skills. І усе це максимально практично, інтерактивно та інноваційно. У роботі ми імплементуємо топовий світовий досвід й стрімко впроваджуємо новації. Причому це стосується цілого комплексу: освіти, комунікації, соціалізації, нетворкінгу, івент-менеджменту, соціальних мереж, харчування, інфраструктури тощо. Адже сучасна освіта — це поняття надзвичайно мультифункціональне. Сучасна освіта потребує постійного руху. І ми органічно й екологічно будуємо цю динаміку. Ми відображаємо реальність і дивимося вперед. Ми гнучкі, творчі, креативні та цілісні. Ми винахідливі та сповнені ідей. Ми активно експериментуємо, невпинно вдосконалюючись. Ми завжди відкриті до світу. Те, що «Освітній простір NewSchool» обрали «Народним брендом», — це для нас віддзеркалення того, що у нашої місії є чимало однодумців, які поділяють цінності закладу, підтримують прагнення й синхронізуються з нашим світоглядом.

Магазин кліматичної техніки — «Аква-Дім»

Вадим Єрмолаєв, директор

— «Аква-Дім» вже не вперше отримує титул переможця у конкурсі «Народний бренд». Пишаємось цим та щиро дякуємо усім, хто віддав за нас свій голос. Нас обирають за величезний вибір сантехніки та теплотехніки від провідних виробників за гуртовими цінами. Ми й надалі будемо працювати над розвитком, щоб задовольнити усіх наших клієнтів.

Ресторан — «Хелал Кебаб»

Команда «Халяль-Продукти»

— Це наша перша перемога у конкурсі «Народний бренд». Ми дуже раді цій нагороді, адже бути першими в такі не прості часи — це завдяки наполегливості нашої працьовитої та досвідченої команди. Хочу подякувати усім, хто підтримав нас і віддав за нас свій голос, ми стараємось усі заради однієї великої перемоги.

Туристичне агентство — «Лопатюк, ЕКО-ТУР»

Олександр Лопатюк, власник

— Ми найкращі, бо маємо вдячних клієнтів. Це заслуга наших туристів, які з нами подорожують. У нас склалася дуже гарна команда, як в офісі, так і з перевізниками й готелями. Я дуже їм усім вдячний. Нашу роботу вже вкотре достойно оцінили туристи. Ми зростаємо, бо підтримка збільшується. Конкуренція посилюється, однак ми цього року знову переможці. Те, що ми найкращі, додає нам впевненості та спонукає до подальшої системної роботи.

Автомобілі з-за кордону — «Komis Auto»

Денис Троць та Тарас Мудрик, співвласники

— Другий рік поспіль «Komis Auto» стає переможцем і це для нас дуже важливо, адже це означає, що ми на правильному шляху. Наша перемога — це злагоджена робота нашого професійного колективу, це асортимент послуг, які клієнти отримують у нашому автосалоні. Хмельничани нам довіряють, адже ми робимо свою роботу професійно, швидко та прозоро, тому клієнти, які з нами співпрацювали, віддячили нам, віддавши свої голоси на нашу користь. Ми, своєю чергою, вдячні кожному хмельничанину, кожному нашому клієнту за те, що вселяєте в нас віру і розуміння, що наша праця не даремна. Будемо і надалі тримати найвищу сходинку і працювати на користь нашого міста!

Ветеринарна клініка, зоосалон — «Добродій»

Ольга Ткач, власниця

— В цей непростий час ми докладаємо максимум зусиль, щоб надавати свої послуги якісно та професійно. Дуже важливо для нас — постійно розвиватися. Тому й, напевне, хмельничани голосують саме за нас. І ми горді, що вчетверте перемагаємо в такому конкурсі, як «Народний бренд». Це свідчення того, що ми досягли успіху, про який мріяли.

Кав’ярня, кондитерська — «Витребеньки від куми»

Світлана Локазюк і Марина Сирота, співвласники

— Дякуємо нашим любим хмельничанам за високу оцінку! Ми раді та горді, що наша сумлінна праця принесла такий результат. Ми багато працювали, вдосконалювались, розвивались, крок за кроком йшли до цієї мети. Ми щасливі! Вкотре наші старання були оцінені на найвищому рівні, що стимулює нас тримати такий високу планку. Наша сьогоднішня перемога у конкурсі — це частинка вкладу всіх нас у великій перемозі над ворогом! Все буде Україна!

Торговий центр — «Оазис»

Сергій Морголя, заступник директора з комерційних питань

— Бути найкращим — це велика відповідальність, проте ТРЦ «Оазис» з року в рік з гідністю та по праву відстоює свою першість у «Народному бренді». Ми щиро вдячні кожному відвідувачу. Всім, хто відпочиває, розважається, шопиться чи просто заходить погрітися і зарядити гаджет у ТРЦ «Оазис». Сподіваємось, разом з нами ви проводите лише приємні моменти свого життя! Для вас ми намагатимемось ставати кращими й залишатись першими!

Автошкола — «Люкс Авто»

Ланчук Сергій, директор

— Дуже хочеться сказати всім і кожному величезне спасибі за те, що наша компанія залишається уже другий рік поспіль «Народним брендом № 1» у місті Хмельницькому. Ми не можемо досягти цього успіху без вас — наших клієнтів. Ваше успішне навчання — наша турбота номер один, і ми обіцяємо надалі залишатися надійними відданими своїй справі.

Агентство нерухомості — «INVEST»

Костянтин Алексійчук та Інна Мельник, засновники

— Вже другий рік поспіль ми здобуваємо цю перемогу. Ми щодня навчаємось нового, вдосконалюємось, щоб наша послуга була ще якіснішою. Ми працюємо не на одноразову угоду, а на подальшу співпрацю. Наша команда — це сертифіковані спеціалісти з досвідом. В нас до кожного клієнта індивідуальний підхід. Ця нагорода для нас — це натхнення ставати ще кращими. Це поштовх розвиватися. Адже люди нам довіряють і ми не можемо та не хочемо їх розчарувати.

Косметологічний центр — «Oksi lazer»

Оксана Кудряшова, засновниця

— Нашу студію лазерної епіляції і корекції фігури обрали вдруге, тому що ми працюємо тільки на сертифікованому і якісному обладнанні виробництва Італії. Наші клієнти задоволені результатами та якістю послуг, комфортом у студії та кваліфікацією спеціалістів. Відкрили цього року студію в Чернівцях. Плануємо розвиватися і надалі.

Стоматологічна клініка — «Добрий лікар»

— Дуже дякуємо нашим найкращим пацієнтам за довіру та вибір. Ми всіма силами стараємось бути для Вас найкращими, працюємо для Вас.

Будівельна компанія — «Будівельний Альянс Груп»

Барбершоп — «Mastak Barbershop»

Артем Щедрін, керівник

— «Mastak Barbershop» лише другий рік бере участь в конкурсі і цього року ми переможці «Народного бренду 2022»! Щира подяка кожному, хто віддав свій голос за «Mastak». Головна і найбільша перемога у нас ще попереду, а перемога в конкурсі ще раз доводить, що ми рухаємось в правильному напрямку.

Магазин меблів — «MEBLI REMTION»

Вадим Ткачов, власник

— В першу чергу хочу подякувати усім нашим захисникам та захисницям, які обороняють нашу країну, та завдяки яким ми маємо можливість працювати. Ми втілюємо задуми та побажання наших клієнтів щодо меблів у реальність, та, попри ряд складнощів у роботі, з якими доводиться зіштовхуватись в цей непростий для усіх українців час, робимо все, щоб клієнти були задоволені результатами нашої роботи, звертались до нас і надалі, та радили «MEBLI REMTION» своїм близьким та знайомим. Коли клієнт задоволений, і ми задоволені від проробленої роботи та результату. І відзнака від хмельничан доводить, що наші зусилля та щоденна праця не є марною та приносить користь. Перемагати завжди приємно, і враження, звичайно, були позитивні. Перемога в «Народному бренді» надихає нас надалі вдосконалювати свою майстерність, розвиватись, ставати кращими та радувати клієнтів новими надійними та сучасними меблями.

Місцевий виробник — «Галя Балувана»

Роман Кордон, директор

— Хмельничани обрали нас «Народним брендом» — саме це стало підтвердженням того, що нам довіряють. А отже — наша продукція дійсно смакує хмельничанам. Що своєю чергою доводить: «Галя балувана» є справді «народним брендом» для людей. Безумовно, перемога є нашим успіхом. Це означає лиш одне — нам варто продовжувати тримати рівень якості нашої продукції. Ба більше — треба не зупинятися на досягнутому. Слід надалі створювати таку їжу, яка дійсно не завдаватиме клопотів для споживачів. А навпаки — доставлятиме задоволення, як справжні домашні страви, які приготовлені з любов’ю.

Салон краси, СПА-центр — «Ейфорія»

Дарія Скорбатюк, директор

— Це цінна мить для нашого салону у такі важкі часи, підтримка усіх хто голосував — це їхня перемога та позитивні емоції, враження від перебування з нами в «Ейфорії»! Вдячність кожному за підтримку та мотивацію для праці. Такі перемоги надихають творити красу.

Школа іноземної мови — «Enjoy»

Михайло Калінійчук, власник

— Надзвичайно вдячні усім клієнтам, які підтримали та віддали за нас свої голоси; вдячні колегам, які роблять шалений внесок в наше щоденне покращення. Успіх центру іноземних мов «Enjoy» цього року — це абсолютне відображення любові до того, що ми робимо та прагнення надавати бездоганний сервіс. Навчання та переклади — наша стихія і ми будемо робити усе можливе, щоб залишатись по-справжньому народним брендом та відповідати цьому статусу. Перемога в конкурсі перш за все показує нам, що ми рухаємось в правильному напрямку, додає нам впевненості та спонукає до досягнення нових вершин. І ми дуже сподіваємось, що за нашою невеликою перемогою послідує справжня перемога нашої незалежної та незламної неньки-України. Дякуємо ЗСУ за кожен день та можливість працювати на благо країни.

Школа танців — «Black’n’White»

Карина Гліненко, керівник

— Для «Black’n’White» перемога в «Народному бренді» — це мотивація розвиватись і удосконалюватись ще більше, рости і бути ще кращими. Перемога в «Народному бренді» говорить про те, що ми рухаємо в правильному напрямку. Ми щасливі, що люди обирають нас, тому що якість має завжди бути в лідерах.

Магазин побутової та цифрової техніки — «МобіФренд»

Тетяна Шкурак, директор ТМ «МобіФренд»

— В першу чергу ми щасливі і цінуємо те, що цінують нас. Тому ми впевнені, що обрали правильний шлях, а саме перемагати щодня разом з вами, приносити користь і радість всім та кожному, хто з нами співпрацює, тому що кожен з вас — наш друг! Ми були, є та будемо для вас тільки найкращими!

Суші-бар — «Baloo»

— Насамперед ми дуже вдячні усім тим людям які голосували за нас, і вкотре обирають наш заклад серед інших у нашому місті! Чому саме ми? Кожного дня кожен з нашого колективу докладає максимум зусиль та любові у свою роботу. Ми працюємо для людей, безпосередньо піклуючись і про наш персонал. Адже правильно поставлена робота, взаєморозуміння та гідне відношення відіграє велику роль у роботі закладу. Кожна людина в «Baloo» як деталь великого механізму, який безперервно працює, аби кожного дня ми ставали ще краще! Що ж означає цей успіх для нас? Те що ми усе робимо правильно. Але не потрібно зупинятися, серед величезної конкуренції чудових закладів ми маємо залишатися кращими кожного року і не підводити вибір хмельничан, адже завдяки їм ця нагода уже другий рік поспіль доводить, що ми найкращі.

Медичний центр — «Діагностикум»

Людмила Малащук, директор

— Ми щороку підтримуємо конкурс «Народний бренд», тому що ми любимо свою країну, підтримуємо своє місто, його розвиток. В цей непростий для всіх нас час, робимо все від нас залежне, аби збільшувати робочі місця, підтримувати економіку, рухати країну до перемоги. У єдності наша сила. Слава Україні!

Автосалон — «Баварія Захід»

Антон Трохименко, менеджер в торгівлі транспортними засобами

— Підтримувати такі проєкти, як «Народний бренд», дуже для нас відповідально. Ми хочемо тримати й підвищувати той рівень сервісу, який надаємо нашим улюбленим клієнтам. Ми хочемо розвиватися і ставати тільки кращими. Підтримувати такі проєкти під час війни — це важливо. Адже не потрібно забувати, що ми живемо для того, щоб розвивати нашу економіку, щоб не стояти на місці. Працюючи, ми сплачуємо податки. Саме такий наш маленький внесок допомагає наблизити перемогу України.


Генеральний партнер

Баварія Захід - офіційний дилер BMW в Хмельницькій області.

Автомобілі BMW - із задоволенням за кермом!

Ексклюзивний партнер

 Преміум партнер

Партнери

 

keyboard_arrow_up