Навіки Герої. Загинули четверо військових з Хмельниччини

Навіки Герої. Загинули четверо військових з Хмельниччини
Фото ілюстративне
  • Олексій Комарніцький загинув ще на початку вторгнення. Його розшукували півтора року. 

  • Валентин Марков мав двох діток, дружину та молодшого брата. 

  • Леонід Галушко захищав Україну з 2016 року, нагороджений орденом "За мужність".

  • Василь Рудніцький був у найгарячіших ділянках фронту. 

Знову втрати. Ще четверо захисників з області поклали свої життя в боротьбі з російськими окупантами. Розповідаємо як їх звали та ким вони були.

Олексій Комарніцький

Олексій Комарніцький загинув ще на початку повномасштабної війни. Це сталося 26 лютого під час авіанальоту на військову частину в місті Охтирка Сумської області. Він був капітаном, командиром інженерно-технічної роти. 

Майже півтора роки родина не мала ніякого зв'язку з воїном. Розшукували його, як могли. Проте, сьогодні Герой повернувся до рідного Камʼянця-Подільського на щиті. Олексію назавжди 30.

Відео дня

Мер Кам’янця повідомив, що з військовим попрощаються 18 липня біля будинку, де він проживав. Поховальну панахиду проведуть у Санктуарії Пресвятого Серця Ісуса в костелі на Нігинському шосе. У сквері Героїв пройде церемонія прощання із захисником. Поховають його на Алеї Слави.

Валентин Марков

Марков Валентин — уродженець села Юхимівці Наркевицької тергромади. Він вступив до лав ЗСУ ще у 2015 році. Брав участь в АТО. 

У квітні 2022-го Валентина призвали на військову службу до артилерійської бригади. Але від поранень несумісних з життям Герой загинув 10 липня. 

Похоронили воїна на кладовищі у селі Вовча Гора, де він проживав з сім'єю. Без батька залишилося двоє діток, без чоловіка — любляча дружина, без брата залишився молодший брат. Про це написала селищна голова Любов Гула. 

Леонід Галушко

Леонід Галушко був молодшим сержантом, командиром розвідувального відділення 77-го окремого батальйону. Герой загинув у боях поблизу населеного пункту Червоне Запорізької області. Йому було всього 38...

У Вінковецькій селищній раді повідомили, що Леонід Петрович захищав Україну з 2016 року, був учасником АТО, нагороджений орденом "За мужність".

Без чоловіка залишилася дружина Олеся, а без батька – син Дмитро, який нещодавно вступив до військової академії у Львові.

Про дату та час прощання з воїном повідомлять згодом. 

Василь Рудніцький 

Василь Рудніцький — житель села Смотрич. Він загинув 15 липня на сході України. Служив на контракті у 48-ій інженерній бригаді.

Разом із побратимами з початку повномасштабного вторгнення був у найгарячіших ділянках фронту. Василю Борисовичу назавжди 48 років. Без батька залишився син. Про це повідомив голова райради Кам’янеччини Михайло Сімашкевич. 

Про дату та час прощання з військовим поки не повідомляють. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (28)
  • Зоя Пахалюк

    Вічна Пам'ять Героям України 🕯️🕯️🕯️🕯️🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦
  • Оксана Коваль

    Вічна пам'ять Героям
  • Каріна Вікторівна

    Вічна пам’ять Героям! Співчуття рідним 💔🙏🏻
  • Галина Зощук

    Вічна пам'ять Героям України 😪💔

keyboard_arrow_up