Втратили наших хлопців: на війні загинули троє жителів Хмельниччини

Втратили наших хлопців: на війні загинули троє жителів Хмельниччини
Фото зі сторінки Волочиської міської ради
  • Двоє з них загинули під Бахмутом. 

  • Третього сьогодні поховала у рідній громаді. 

  • Дізнавайтесь про кожного, хто пожертвував своїм життям, аби Україна стала вільною.

Хмельниччина щодня втрачає своїх Героїв. За останню добу ще 3 громади отримали повідомлення про загибель їхніх захисників. Це Полонська, Новоушицька та Волочиська тергромади.

Володимир Котков

Герой загинув в результаті мінометного обстрілу в районі населеного пункту Бахмут. Це трапилось 5 лютого. 

Він був молодшим сержантом. Володимир Котков був родом із села Храбузна, що на Полонщині. 

Відео дня

— Залишаючись вірним військовій присязі, виявивши стійкість і мужність у захисті України, Герой тіло і душу поклав за нашу свободу. Сумуємо разом з родиною Героя і висловлюємо щирі співчуття… Вічна слава загиблому Воїну! — повідомив міський голова Полонного Франц Скримський

Про чин поховання Воїна повідомлять пізніше.

Фото Героя зі сторінки тергромади

Павло Савчук

Новоушиччина сумує з приводу трагічної загибелі свого Героя – Павла Савчука. Він народився 28 лютого 1991 року у селі Мала Стружка. Навчався у Малостружківській і Струзькій школах. Закінчив Університет Державної податкової служби у Ірпені. Працював начальником відділу продажів в «Аrda Trading».

Загинув Герой 6 лютого внаслідок кулеметного обстрілу росіян. Він також отримав поранення несумісне з життям в районі міста Бахмут в Донецькій області.

— Розділяємо пекучий рідних і близьких Героя. Схиляємо голови в глибокій скорботі. Нехай опіка Всевишнього полегшить гіркоту втрати дорогої та рідної людини, нашого Героя, який віддав своє життя за волю та незалежність усієї України, — повідомляють в Новоушицькій тергромаді. 

Фото Героя зі сторінки тергромади

Олексій Демидюк

Сьогодні, 8 лютого, Волочиська громада попрощалася із захисником – Олексієм Демидюком. Його провели в останню дорогу односельчани, друзі та родина. 

— Сумно та боляче за наших Воїнів, чоловіків та жінок, які захищають Україну від ворога і мріють про вільну і незалежну європейську державу. Волочиська громада розділяє біль непоправної втрати і висловлює співчуття всім рідним і близьким. Слава Герою, Воїну Збройних Сил, який віддав своє життя за те, щоб блакитним і мирним було небо над українцями! — написали на сторінці міської ради. 

Його поранило осколками під час ворожого мінометного та артилерійського обстрілу російських окупантів. 

Олексій народився 27 жовтня 1980 року. Проживав в селі Лозова на Волочищині. Він закінчив Маначинську середню школу, а тоді навчався в Дзеленецькому професійному ліцеї.

З перших днів повномасштабного вторгнення Олексій Демедюк пішов добровольцем в лави Збройних Сил України. Він служив водієм евакуаційного відділення взводу технічного забезпечення артилерійського дивізіону.

Редакція vsim.ua щиро співчуває рідним за близьким загиблих Героїв.

Допоможемо військовим разом

Редакція vsim.ua збирає кошти на гаджети для аеророзвідки для хмельницьких військових із 19-ої окремого стрілецького батальйону. А саме на два планшети TRIPLTEK 8 PRO. Як кажуть військові, з ними аеророзвідка проходитиме якісніше, адже пристрої потужні й потягнуть всі необхідні програми. Також вони не бояться дощу чи болота, які часто заважають. А ще антиблікові екрани, що важливо в польових умовах роботи.

Ціна одного такого планшета - 36 тисяч гривень. Гроші на один вже вдалося зібрати. Планшет придбали та очікуємо на його доставку. Для того, аби надіслати гаджет військовим потрібно придбати ще один. 

Щоб передати їх воїнам якнайскоріше, редакція vsim.ua продовжує збір коштів. Так ми допоможемо нашим захисникам прискорити перемогу і конвертуємо свою злість у правильне русло.

Куди задонатити кошти

Реквізити:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (54)
  • Тетяна Гаврилюк

    Вічна пам'ять нашим Героям 🙏🙏🙏
  • Олена Присяжнюк

    НИЗЬКИЙ УКЛІН ВАМ НАШІ ДОРОГІ ГЕРОЇ УКРАЇНИ. ВІЧНА ПАМ'ЯТЬ НАШИМ ЗАХИСНИКАМ. ЦАРСТВО НЕБЕСНЕ ВАМ НАШІ ГЕРОЇ. СПІВЧУТТЯ РІДНИМ
  • Алла Шевчук

    Вічна пам'ять Героям
  • Олена Присяжнюк

    НИЗЬКИЙ УКЛІН ВАМ НАШІ ДОРОГІ ГЕРОЇ УКРАЇНИ. ВІЧНА ПАМ'ЯТЬ НАШИМ ЗАХИСНИКАМ. ЦАРСТВО НЕБЕСНЕ ВАМ НАШІ ГЕРОЇ. СПІВЧУТТЯ РІДНИМ.

keyboard_arrow_up