“Неймовірно розумний хлопець”: біля Бахмуту загинув лейтенант Антон Камінський

“Неймовірно розумний хлопець”: біля Бахмуту загинув лейтенант Антон Камінський
Фото Героя зі сторінки Володимира Мельничука
  • Герою навіки залишилось 33 роки. 

  • Він був командиром артилерійського взводу. 

Важка втрата для Дунаєвеччини. На Сході загинув військовий Антон Камінський. Він поклав своє життя поблизу населеного пункту Біла Гора Бахмутського району Донецької області. Про це інформують в Дунаєвецькій тергромаді. 

Антон Камінський навчався в національному університеті імені Федьковича, в Чернівцях. Він був командиром самохідного артилерійського взводу самохідної артилерійської батареї самохідного артилерійського дивізіону бригадної артилерійської групи. Мав звання лейтенанта. Антону Камінському було всього 33 роки. 

— Важка втрата для родини... Важка втрата для всієї громади… Важка втрата для України. Біль від цієї втрати не заживе ніколи, — додають в Дунаєвецькій тегромаді. 

Відео дня

В навчальному закладі також дізнались скорботну новину. Антон навчався на кафедрі фінансів і кредиту економічного факультету. Викладачі кажуть, він був надзвичайно розумний та перспективний. 

— Сумна звістка сколихнула нашу кафедру. Під час оборони нашої країни, у бою загинув випускник кафедри фінансів і кредиту Камінський Антон Антонович. Молодий, перспективний, повний сил та чудових ідей, справжній патріот та Герой України. Викладачі та студенти кафедри фінансів і кредиту висловлюють глибокі співчуття всій родині, батькам та дружині Антона. Він назавжди житиме у нашій пам’яті… — пишуть на сторінці закладу

Знайомі та друзі також шоковані звісткою:

— Погиб мой одноклассник... Невероятно умный парень, у которого должна была быть вся жизнь впереди... — пише Яніна Тригуб.

 

 

Вдома у Героя залишилась дружина. Про дату і час прощання у тергромаді обіцяють повідомити згодом. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (683)
  • Natali Hryshchuk

    ВІЧНАЯ ПАМ'ЯТЬ ГЕРОЮ УКРАЇНИ! Співчуття рідним та близьким.🥲🥲🥲💛💙🙏🙏🙏💔💔💔
  • Ольга Черепанська

    Вічна пам'ять слава Герою.
  • Геннадій Бруй

    Прости...вічна пам"ять..Герой!!!✌
  • Stefania Stebel

    ВІЧНА ПАМ'ЯТЬ ГЕРОЮ УКРАЇНИ, ЦАРСТВО НЕБЕСНЕ, СПІВЧУТТЯ РІДНИМ І БЛИЗЬКИМ.

keyboard_arrow_up