“Скільки житиму, дякуватиму Саші”: в боях на Сході загинув Олександр Лепікаш

“Скільки житиму, дякуватиму Саші”: в боях на Сході загинув Олександр Лепікаш
Фото з особистої сторінки Героя
  • Герой був родом з села Бубнівка.

  • Останнім часом мешкав у Хмельницькому. 

Болюча звістка сколихнула Наркевицьку громаду. Захищаючи рідну землю, в боях з російськими окупантами, загинув Олександр Лепікаш. Герой був 1983 року народження, 7 серпня йому виповнилося 39 років, повідомляють у місцевій тергромаді

Герой був родом із села Бубнівка. Там навчався в місцевій школі. Згодом переїхав до Хмельницького. 

Друзі та знайомі згадують Сашка як доброго та щирого хлопця. 

Відео дня

— Вчора прийшла страшна звістка про те, що в БТРі загинув мій однокласник Лепікаш Олександр і ще 5-ть хлопців з ним. Ми рідко спілкувалися, але я завжди дивилася на нього і не розуміла чому так. Дуже гарний, розумний (за мене був розумніший точно, але вчився ледве-ледве), коли ми ще писати вчилися то в нього вже свій підпис був і почерк, як у вчителя... В класі був самим вредним. Нам було з ним дуже весело, а вчителям навряд. Кмітливий, веселий Саша. Тепер я Саші скільки житиму дякуватиму за збереженні життя купки моїх дітей і землю, яка є їм домом, — пише однокласниця Уляна Білашевська

— Важко усвідомити що тебе немає серед нас. Загинув наш однокласник, друг, брат та просто чудова людина Олександр Лепікаш. Він був привітний, коли я його зустрічала він завжди говорив "привіт, сеструха". Останній раз, коли Саша був у дома, він наче відчував, що це останній раз. Попрощався з дружиною та рідними як ніколи, та поїхав на Схід захищати нашу неньку-Україну. Разом із Олександром загинуло ще п'ятеро побратимів, ця болюча звістка сколихнула все село, без сліз про це говорити ніяк. Братику, ти вже ніколи не пройдеш рідним селом Бубнівка і вуличками, не привітаєшся, не посміхнешся, спочивай у мирі братику, ти справжній Герой, — пише Людмила Паланій.

— Дорогий наш Саша! Ми, твій клас, з глибокою скорботою сьогодні говоримо про тебе в минулому часі, так як нещадний ворог забрав твоє молоде і світле життя. Та хочу сказати, що ти ніколи не помреш в нашій пам'яті, в наших серцях, в наших думках і наших душах. Ми завжди будем тебе пам'ятати, як веселого привітного хлопчину, якого наша перша вчителька називала "Ясне Сонечко". Ти Наш Герой, ти Герой України, я пишаюся тим, що була твоєю однокласницею і назавжди нею залишусь. Слава Україні!!! — коментує бубнівчанка Валентина Кругляк. 

В коментарях користувачі сумують з приводу втрати та висловлюють рідним свої співчуття.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Валя Кругляк

    Дорогий Наш Саша!Ми твій клас з глибокою скорботою сьогодні говоримо про тебе в минулому часі, так як нещадний ворог забрав твоє молоде і світле життя.Та хочу сказати, що ти ніколи не помреш в нашій пам'яті, в наших серцях, в наших думках і наших душах.Ми завжди будем тебе пам'ятати,як веселого привітного хлопчину, якого наша перша вчителька називала(Ясне Сонечко).Ти Наш Герой, ти Герой України, я пишаюся тим, що була твоєю однокласницею і назавжди нею залишусь.Слава Україні!!!
  • Ольга Теклюк

    Вічна пам'ять,і земля тобі пухом!😭🕯️
  • Олена Присяжнюк

    НИЗЬКИЙ УКЛІН ТОБІ НАШ ГЕРОЙ УКРАЇНИ. ВІЧНА ПАМ'ЯТЬ НАШОМУ ЗАХИСНИКУ. ЦАРСТВО НЕБЕСНЕ ТОБІ НАШ ГЕРОЙ

keyboard_arrow_up