Новим керівником хмельницького ТЦК став Олександр Фурман

Новим керівником хмельницького ТЦК став Олександр Фурман
  • Хмельницький територіальний центр комплектування та соціальної підтримки має нового керівника.
  • Попереднім був полковник Вадим Жураковський.

Головнокомандувач ЗСУ призначив нового керівника хмельницького ТЦК. Ним став 31-річний Олександр Фурман. Він родом з села Калиня, Кам’янець-Подільського району. У лавах ЗСУ він служить майже половину свого життя. 

Займатися військовою справою виявив бажання ще в юності. У 2013 році закінчив  Академію сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного за спеціальністю “Управління діями підрозділів інженерних військ”. У 2014-2016 роках проходив службу на посаді помічника командира аеромобільного десантного батальйону. У 2016-2018 роках був командиром інженерно-технічної роти групи інженерного забезпечення.

- Бути військовослужбовцем непросто, особливо у такий надзвичайно важкий для нашої Батьківщини час. Це професія дисциплінованих, витривалих людей, відданих і вірних своєму обов’язку й присязі, готових в будь-який момент стати на захист свого народу та країни. Усвідомлюючи високу відповідальність, я зробив свій вибір у 17 років, - каже Олександр Фурман.

Відео дня

До призначення начальником хмельницького ТЦК, з 2019 року служив на посаді заступника начальника - начальника мобілізаційного відділення Кам’янець-Подільського РТЦК та СП Хмельницької області. Про все це повідомляють в пресслужбі обласного ТЦК та СП.

Олександр Фурман - учасник російсько-української війни. Має 12 ротацій. За особисту мужність і високий професіоналізм він нагороджений орденом Богдана Хмельницького ІІІ ступеня, Почесним нагрудним знаком Начальника Генерального штабу “За досягнення у військовій службі” ІІ ступеня, Відзнакою Президента України “За участь в антитерористичній операції”.

Нагадаємо, попереднім керівником хмельницького ТЦК був полковник Вадим Жураковський.

Читайте також: Призначили нового керівника міської лікарні в Кам'янці-Подільському

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

keyboard_arrow_up