Обрали нового керівника Хмельницького аеропорту

Обрали нового керівника Хмельницького аеропорту
  • Конкурсна комісія обрала Валерія Сороку на посаду голови підприємства.
  • Він був єдиним кандидатом на вакантну посаду.

 

Вчора, 12 вересня, у Хмельницькому в обласній раді провели засідання конкурсної комісії. Визначали  кандидата на посаду директора комунального підприємства «Аеропорт Хмельницький».

За підсумками обговорень конкурсна комісія обрала Валерія Сороку. Він був єдиним кандидатом на цю посаду. Про це повідомляє прес-служба Хмельницької обласної ради.

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">

Кандидатуру Валерія Ростиславовича направили на розгляд голови обласної ради. Затвердити кандидатуру мають депутати обласної ради на черговій сесії, яка відбудеться  27 вересня.

Біографічна довідка: Сорока Валерій Ростиславович - родом із Старої Синяви. Йому 49 років. Державний службовець починав свою кар’єру у рідному місті. Був першим заступником голови Старосинявської РДА. Зараз займає посаду начальника відділу і Департаменту економічного розвитку, промисловості та інфраструктури Хмельницької обласної державної адміністрації.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Freer

    Ще той хапуга. Я його земляк. Довірила облдержадміністрація , цьому головному спеціалісту, побудувати в  Старосиняському районі, сонячну електростанцію. Діло добре. Але-директором тієї станції буде невістка цього головного спеціаліста. Старосинявці знають.
  • Роман Савчук

    Чудак певно в шоці. Там нема шо красти вже. Всьо украдено до нас:)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up