Одна сесія з семи: як депутати міської ради ходять на роботу

Одна сесія з семи: як депутати міської ради ходять на роботу
Ілюстративне фото з сайту chesno.org
  • За перші 10 місяців цього року міська рада збиралася на сесії 7 разів.

  • Деякі депутати відвідували засідання справно, а інші на них майже не з’являлися.

За перші десять місяців 2018 року Хмельницька міська рада збиралася на сесії сім разів, з них три були позачерговими. Активісти громадської організації «Хмельницька ініціатива» перевірили, як депутати міської ради відвідували засідання сесій. Про результати моніторингу повідомляє сайт izbirkom.org.ua.

Як зазначається, чимало депутатів справно відвідували засідання. Найкраще відвідували сесії 12 народних обранців:

  • ВО «Батьківщина» — Лев Бірюк, Віктор Коліщак, Михайло Кривак, Станіслав Мельник, Ігор Мельничук;

    Відео дня
    /li>
  • ВО «Свобода» — Микола Барабаш, Андрій Черніцький та Володимир Ясенко;

  • партія «За конкретні справи» — Анатолій Собко, Віктор та Сергій Паламарчуки;

  • об’єднання «Самопоміч» — Олександр Василишин.

Найгірше відвідувала засідання депутат від Блоку Петра Порошенка «Солідарність» Наталія Собко. Вона пропустила 6 із 7 сесій. Дещо краще ходили на засідання Микола Заганяч з партії «Поруч» та В’ячеслав Мороз з Блоку Петра Порошенка «Солідарність». Вони були на трьох сесіях із семи.

Активісти «Хмельницької ініціативи» нагадують про закон України «Про статус депутатів місцевих рад». Згідно зі статтею 37, депутата можна відкликати, якщо він пропустив понад половину пленарних засідань або засідань постійної комісії.

Громадську організацію «Хмельницька ініціатива» створили у серпні 2014 року. Її головою є активіст Олег Черненко. На сайті організації зазначається, що її метою є забезпечення сталого розвитку громади Хмельниччини, просування демократичних цінностей у політиці та управлінні.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній) 11:07 Хмельницький комунальник може сісти на 10 років за хабарництво 10:02 Скільки коштує ванна гарячої води у Хмельницькому 09:01 Постраждала жінка та пошкоджено будинок: наслідки атаки на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up