Одному 21, другому — 27. У боях з росіянами загинули двоє військових з Хмельниччини

Одному 21, другому — 27. У боях з росіянами загинули двоє військових з Хмельниччини
Фото Героїв зі сторінок тергромад. Колаж vsim.ua
  • Богдан Музика помер від осколкових поранень. 

  • Олексію Чорному тепер навіки 21 рік…

Знову двох військових, захисників, синів втратила Хмельниччина у боях з російськими окупантами. Один був із Шепетівщини, інший — з Кам’янеччини. Обоє воювали за свободу та незалежність України від російської федерації. 

Олексій Чорний

Чергова гірка звістка та біль прийшли на Камʼянеччину… На війні з російським агресором загинув зовсім юний воїн. Під час виконання бойових завдань на території Серебрянського лісництва Кремінського району Луганської області поклав своє життя Олексій Чорний. 

Солдат – помічник гранатометника. Вірний військовій присязі він поліг 14 серпня, отримав поранення несумісні з життям.

Відео дня

Хлопець мешкав у Дунаївцях. Йому назавжди 21…

— Він боронив рідну землю та кожного з нас від рашистської нечисті і поклав своє молоде життя за майбутнє України, за її незалежність та свободу. Низький уклін Герою України за мужність і відвагу. Щирі співчуття рідним і близьким, які втратили найдорожчу людину! Поділяємо їхній біль й схиляємо голови у шані перед подвигом Героя, — повідомила мер Дунаївців Веліна Заяць. 

Про дату та час прощання з Героєм поки не повідомляють. 

Фото зі сторінки Веліни Заяць

Богдан Музика

Не стало бійця з Шепетівського району. У неділю, 13 серпня, в бою із російськими окупантами Богдан Музика загинув поблизу населеного пункту Іванівське, Бахмутського району, Донецької області. Він зазнав осколкових поранень, несумісних із життям.

Герой був родом із села Улашанівка. Йому було 27 років. Трагічну звістку повідомляють його побратим Дмитро Музика та Улашанівська тергромада. 

Був стрільцем-снайпером десантно-штурмового батальйону військової частини А 0284. Його мобілізували 20 березня цього року. 

Із захисником прощатимуться сьогодні, 16 серпня. Похоронний кортеж приїде до села Улашанівка, до рідної домівки бійця. Громадське прощання та панахида за загиблим відбудеться в Улашанівському сільському будинку культури. Поховають захисника на Бараннєвському кладовищі. Цей день на території Улашанівської сільської ради оголошено Днем жалоби. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (33)
  • Надія Радзівон

    Вічна пам'ять Героям
  • Людмила Пилипенко

    Вічна пам'ять!
  • Зоя Пахалюк

    Вічна Пам'ять Героям 🕯️🕯️
  • Тоня Малініч

    Царство небесне героям 😓😓😓

keyboard_arrow_up