Паралізовано пів тіла: у Кам’янці збирають допомогу на лікування військового

Паралізовано пів тіла: у Кам’янці збирають допомогу на лікування військового
Тут і далі фото зі сторінки Михайла Посітка
  • Тарас Байда був одним із перших учасників Революції Гідності, а з 2014 року став на захист своєї країни. 

  • У боях він отримав важкі поранення, впав у кому, втратив зір та слух. У нього маса уламків по всьому тілу. 

  • Нині військового чекає довготривале лікування та реабілітація. На це потрібні чималі кошти.

Велику ціну платять українські захисники за свободу та незалежність своєї країни. Вони жертвують своїми життями та здоров’ям, аби вигнати з України російського окупанта. Нагадаємо, раніше ми розповідали, що в Кам’янці відбувся пробіг в підтримку пораненого воїна Валерія Одайника.

Захисник отримав важкі поранення на Бахмутському напрямку і наразі проходить складну реабілітацію. Йому зробили 14 операцій та мають встановити протези. Аби зібрати кошти на лікування та відновлення, кам’янчани влаштували благодійний пробіг.

Нещодавно стало відомо, що ще одному кам’янчанину необхідна допомога, аби продовжити жити далі. Про це повідомив міський голова Кам’янця Михайло Посітко. 

Відео дня

Військовий Тарас Байда отримав серйозне поранення під Бахмутом, відстоюючи українські кордони. Він отримав вогнепальне осколкове черепно-мозкове поранення. 

— Кам'янчани! Захиснику потрібна допомога. З ''Байдою'' ми знайомі ще з далекого 2013-го, він один із тих, хто був у перших рядах під час Революції Гідності, а з початком війни з росією у 2014 році та по цей час боронить нашу Незалежність. Зараз він потребує підтримки, — написав Посітко. 

Він додав, що Тарас поборов кому, але повністю втратив зір, частково слух. Половина його тіла паралізована. Також захисник має численні осколки по всьому тілу.

Попереду на військового чекає серйозне лікування та довга реабілітація. Але це вимагає багато зусиль та фінансів. Тож усіх небайдужих Посітко просить підтримати хлопця за реквізитами: 

Читайте також: 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (64)
  • Лена Малинина

    Вічна Пам'ять ГЕРОЮ
  • Nastasija Andrijets

    +++++++++++++++
  • Natálie Vörös

    🙏🙏🙏🇺🇦🇺🇦🇺🇦🙏🙏🙏
  • Лілія Бузницька

    ++++

keyboard_arrow_up