Павло Теслюк, Сергій Пилипчук, Аследдін Худайкулов — на війні загинули троє воїнів

Павло Теслюк, Сергій Пилипчук, Аследдін Худайкулов — на війні загинули троє воїнів
Фото з ФБ-сторінки виконкому Нетішинської міської ради
  • Худайкулов Аследдін загинув ще в лютому, але рідні досі думали, що він зник безвісти. 

  • Павло Теслюк воював з березня цього року. 

  • Сергій Пилипчук був батьком дворічної донечки. 

Понад рік та 10 місяців триває повномасштабне вторгнення росіян на українську землю. Хмельниччина продовжує втрачати найдорожче у цій війні — своїх людей. Гіркі новини надійшли трьом родинам із Кам’янеччини та Шепетівщини. 

Аследдін Худайкулов 

Йому тепер навіки 35. Ще 3 лютого цього року в бою під Вугледаром загинув Худайкулов Аследдін. Але рідні думали досі, що він зник безвісти. З того часу тривали пошуки Героя з надією, що все ж живий. Проте, клята війна забрала молоде життя, справжнього та мужнього воїна.

Він мешкав у селі Бурти Гуківської громади.  Служив Аследдін в 56-ій бригаді. Трагічну звістку повідомив голова райради Кам’янеччини Михайло Сімашкевич. 

Відео дня

Про дату та час прощання із воїном поки не інформують. 

Фото із ФБ-сторінки Михайла Сімашкевича

Павло Теслюк

У боях з російськими окупантами загинув житель села Юрківці Чемеровецької громади. Павло Теслюк народився 7 серпня 1978 року. Він закінчив 9 клас Юрковецької школи, а 10-11 клас – уже вчився у Чемеровецькій ЗОШ №2. 

У 1996-1998 роках проходив строкову військову службу на посаді старшого водія. Потім навчався столярній справі. Працював на Юрковецькому цегельному заводі. А в березні цього року пішов захищати Україну від ворога.

— Відповідальний, добросовісний та завжди врівноважений – таким запам’ятали  його односельці, таким Герой і залишався під час оборони нашої держави від ворога, — повідомили у селищній раді. 

Загинув Павло Теслюк 18 листопада під час артилерійського обстрілу в районі населеного пункту  Вербове Запорізької області. Він отримав поранення, несумісне з життям. 

Громада попрощалась із своїм Героєм 1 грудня. Його поховали на кладовищі в селі Юрківці. 

Фото зі сторінки Чемеровецької селищної ради у Фейсбук

Сергій Пилипчук

Сергій Пилипчук родом з Нетішина. Він у 2011 році закінчив місцеву гімназію. У Нетішинському професійному ліцеї здобув професію електрика. Працював у ПРаТ «Рівнеазот». 

Сергій пішов на війну одним із перших. Служив у військовій частині 2195 Чернівецького прикордонного загону. Потрапив на Схід та захищав країну у найгарячіших точках на Донеччині.

Він загинув 30 листопада в результаті нещасного випадку. Захиснику тепер назавжди 27. Вдома залишились батьки, двоє братів, дружина Наталія та дворічна донечка Софія, пише місцеве видання Нетішин. Сity. Сергія Пилипчука поховали 2 грудня у Нетішині. 

Тут і далі фото з ФБ-сторінки виконкому Нетішинської міської ради

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (18)
  • Olga GRS

    Щирі співчуття родинам і близьким. Царство небесне Героям.
  • Сергій Полоневич

    🙏Висловлюю щирі співчуття рідним та близьким… Нехай Господь допоможе пережити важку і непоправну втрату. 💔

    Вічна, світла пам’ять і безмежна шана Герою…🕯

    Слава Україні!🇺🇦
    Вічна слава нашому Герою!🖤
  • Зоя Молчанюк

    Царство небесне вічний спокій світла пам'ять Героям. Щирі співчуття рідним
  • смешной кипишной

    Це все мобілізовані цивільні. а військові професійні зі стажем 10,15,20 років,сидять по частинах і в ТЦК,і воювати не йдуть,чекають прки за них їхню роботу цивільні зроблять.

keyboard_arrow_up