Жінці з Хмельницького району виповнилося 100 років

Жінці з Хмельницького району виповнилося 100 років
Фото з сайту Старокостянтинівської міськради
  • Єфросинія Безух мешкає у селі Зеленці, що в Хмельницькому районі.
  • 8 вересня їй виповнилося 100 років.
  • У жінки - четверо правнуків та двоє праправнуків.

Єфросинія Безух - пенсіонерка, яка відзначила своє 100-річчя. Було це вчора, 8 вересня. Жінка мешкає в селі Зеленці, що в Старокостянтинівській громаді Хмельницького району. 

Пенсіонерка пережила два голодомори: 1932­–33 років та 1947 року. Після звільнення села від німецько-нацистських окупантів, вона працювала бухгалтером у колгоспі. Згодом полола в колгоспі буряки, доглядала худобу на фермі. Разом із чоловіком Олександром, ветераном Другої світової війни, вони виховали трьох дітей - два сини і доньку. Нині Єфросинія Безух є бабусею чотирьох онуків, чотирьох правнуків і двох праправнуків.

Привітати її зі 100-річчям прийшли рідні, односельчани, керівництво виконкому Старокостянтинівської міськради та працівники соцзахисту. Іменинниці вручили квіти й подарунки. Також з місцевого бюджету жінці передбачена одноразова грошова допомога. Про все це йдеться на сайті Старокостянтинівської міської ради.

Відео дня

Нагадаємо: нещодавно ми вам розповіли про секрет бадьорості та довголіття від 90-річного чоловіка з Хмельницького району. 

001 2

001 1

001 2

001_5.jpg

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Читач20

    Вітаю! Дай Бог здоров"я ще років на 50!

keyboard_arrow_up