Перерізав горло військовій медсестрі: деталі вбивства у Старокостянтинові

Перерізав горло військовій медсестрі: деталі вбивства у Старокостянтинові
  • Закривавлене тіло 41-річної жінки знайшла її мама. 
  • Підозрюваного у вбивстві військової медсестри затримали.
  • Як відгукуються про загиблу і що про трагедію розповідають її знайомі. Дізнавались подробиці.

Чоловік перерізав горло військовій медсестрі. Новина з такими моторошними заголовками сколихнула мережу минулого тижня. А побачивши фото з місця події, кров холоне у жилах. Трагедія трапилась у Старокостянтинові. Жінці було 41. Вона служила в одній з військових частин міста й мала звання сержанта. Дізналися, що відомо про загиблу і що розповідають про той день її знайомі. 

Встромив кухонний ніж у шию

Моторошне вбивство трапилось 21 березня у Старокостянтинові. Того вечора підозрюваний прийшов у гості до 41-річної жінки. Між ними спалахнула сварка. Так про подію того ж дня повідомила поліція і обласна прокуратура. 

За інформацією слідства, гість взяв кухонного ножа і встромив у шию жінці. Далі, не виймаючи, перерізав їй горло. 

Відео дня


“Завдане тяжке поранення не залишило їй шансів на життя. Тіло вбитої знайшла мати”, - йшлося у повідомленні правоохоронців.

Загиблу жінку звали Наталія Іщук. У неї залишилась донька і мама. Як відгукуються про медсестру знайомі і що розповідають про той моторошний вечір? Дізнавалися подробиці.

“Вийшла заміж вдруге і була щаслива”

Була світла, позитивна і не любила конфліктувати. Так про Наталію відгукуються її знайомі. Розповідають, її часто можна було побачити усміхненою. Однокласниця загиблої Алла Бартеньєва каже, кілька років тому мама Наталі втратила сина, тепер залишилась і без доньки. Саме вона знайшла її закривавлене тіло в квартирі. 

  • Вона була сама добра людина, яку я колись знала. Була світла і весела. Ніколи я не бачила і не чула, щоб вона з кимось сварилась і конфліктувала. Вона була така ніби билинка - маленька і ніжна. Завжди усміхнена і позитивна. Недавно вийшла заміж вдруге, була щаслива, - розповідає однокласниця. 

Наталія працювала при військовій частині. Багато вільного часу віддавала службі. Мовляв, і 24 лютого, коли Старокостянтинів опинився під обстрілом окупантів, жінка саме була в наряді. 

Що відомо про вечір вбивства?

Місцеві розповідають, того вечора Наталія відпочивала вдома після робочого дня. Слухала гучно музику. А далі говорять про розбірки з сусідом, які закінчились смертю. 

  • Кажуть ніби вона прийшла з роботи і голосно включила музику і по квартирі щось робила. До сусідів прийшов той чоловік в гості. Ніби йому не сподобалось, що музика заважає. І він прийшов до неї розбиратися. Як все закінчилось, ви вже знаєте, - поділились знайомі Наталії. 

Наступного дня чоловіка затримали правоохоронці. Повідомляють, що це 48-річний житель Старокостянтинова. Наразі йому вже повідомили про підозру за фактом умисного вбивства. 
За слів знайомих, у Наталії залишилась донька і мама.

Донці Наталії виповнилось 18. Ось який допис дівчина залишила на своїй сторінці:

Фото з особистої сторінки Наталії

Читайте також:

“Вони випромінювали любов”. Історія мами і 5-річної доньки, які загинули в ДТП у Хмельницькому районі

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (128)
  • Сергій Мироненко

    В смысле сделать музыку тише потому что она мешает соседу.господа у нас не каменый век---ставте звукоизоляцию
  • Ольга Сорокина

    Оправдати вбивство,неможливо,але,чому ми,так вперто не поважаємо один одного,не можемо в малому поступитись,наприклад,просять сусіди тихіше,зробіть тихіше ту музику,чи ще щось,це така малість,в порівнянні з життям.
  • Влад Криштоп

    А чому вона впустила невідому людину до квартири?🤔
  • Ірина Позняк

    Незрозуміло, навіщо незнайому людину було в хату пускати?!?

keyboard_arrow_up