Підбірка Instaблогерів Хмельницького, за якими стежать тисячі користувачів

Підбірка Instaблогерів Хмельницького, за якими стежать тисячі користувачів
  • Блогери в Instagram щороку набирають обертів, а кількість їхніх підписників все зростає.
  • Запитали в хмельничан, за ким вони стежать та хто найбільше їм імпонує.
  • Дивіться підбірку далі.

Уявити сучасне життя без соцмереж - неможливо. Для багатьох вони стали не лише способом для споживання інформації чи розвагою, а й заробітком. Так, з’явилося чимало професій, які напряму залежать від роботи в інтернеті. Йдеться про SMM, таргетологів, маркетологів та інших. Не менш популярними є блогери, які заробляють в соцмережах на рекламі.

Займатися блогерством стали як відомі люди, так і навпаки - ті, хто раніше публічною особою не був. На своїх сторінках в соцмережах користувачі детально розповідають про своє життя. При цьому демонструють всі його аспекти. 

Є блогери, які охоплюють лише вузькі ніші. Скажімо - спорт чи здорове харчування. Таким чином у кожного користувача з’являється своя зацікавлена аудиторія. Подекуди вона сягає мільйони підписників. 

Відео дня

На кого ж підписані в Instagram хмельничани й хто їм найбільше до вподоби? Опитування на цю тему провела журналістка vsim.ua. Відповіді отримала від 30 людей. Серед них одна людина відповіла, що ні за ким не стежить в Instagram. Більша частина людей поділилася іменами не тільки хмельницьких блогерів, а й з інших міст України.

 

До нашої підбірки увійшли 9 імен тих, хто веде свою діяльність у Хмельницькому. Серед них - як блогер-мільйонник, так і ті, хто має менш як 10 тисяч підписників.

Нагадаємо: раніше ми публікували вам список волонтерів, яким довіряють мешканці Хмельницького. Переглянути його можете тут. 

elena_mandziuk

Нет описания.

Стиль, мода, спорт, сім’я та бізнес - все це про сторінку блогерки Олени Мандзюк. В Instagram за нею стежить мільйон людей. Хмельничанка має двох дітей. З чоловіком вони більше не разом. 

Посилання - тут.

lia_оbri

Нет описания.

"Lia Obri" - такий нік в Instagram має хмельничанка Юлія. У неї є декілька сторінок, одна з яких резервна. На основній - 210 тисяч підписників.

- Імпонує щирістю, справжністю і тим, що загальні погляди на життя та принципи співпадають, - так коментує блогерку одна з її підписниць. 

Сторінка Lia Obri в Instagram - про спорт, красу, волонтерство та стосунки. Посилання - тут. 

vadim_mashtaler

Нет описания.

Тренер з фітнесу, засновник спортивного марафону, волонтер і мандрівник. Про все це йдеться в шапці профіля хмельничанина. Чоловік також зазначає, що вже побував у 13 країнах світу. 

За блогером в Instagram стежить 65,6 тисячі людей. Серед його публікацій переважають світлини із дружиною та сином.  Посилання на сторінку - тут. 

subachev.n

Нет описания.

Цей блог про гумор, позитив та волонтерство. Йдеться про сторінку хмельничанина Миколи. За ним в Instagram стежить 57,2 тисячі людей. 

Микола є ведучим весіль, автором смішних відео і телеведучим. Підписатися на його блог можна тут. 

sadova_alin

Нет описания.

Аліна Садова - саме та людина, яка може стати вашим персональним стилістом. Серед її читачів - 12 тисяч людей. 

Сторінка цієї дівчини - про моду, життя та власний досвід. Окрім того, блогерка є лектором “Школи стилю” та майстер-класів по стайлінгу. А також дизайнером власної торгової марки “SADOVA”.

Підписатися можна тут. 

vainer_2

Нет описания.

Роман Статкевич або “vainer” має на резервній сторінці в Instagram 11,7 тисячі підписників. Основна його сторінка є наразі заблокованою. Роман відверто розповідає у блозі про своє життя. Показує, чим займається протягом дня, куди ходить, що їсть й чим захоплюється. У stories часто можна побачити його дружину та доньку. Підписатися можна тут. 

denya_po_prykolu

Нет описания.

“Директор Інстаграму” - саме це зазначено в шапці профіля цього користувача. За ним стежить 6 058 людей. Хмельничанин активно записує stories, в яких показує усе своє життя. Майже усі вони гумористичного характеру. Посилання на сторінку - тут. 

kabash.747

Нет описания.

Блогер із ніком "kabash" - це хмельничанин Дмитро Гуцалюк. Саме він завжди стоїть на варті "гострих" проблем міста. Саме так вважає чимало його підписників, яких є 3 800. До слова, це не єдина сторінка Дмитра в Instagram. Безліч інших були заблоковані, через "мову ворожнечі", яку блогер дозволяв у бік країни-агресора - рф.

Дмитро Гуцалюк у stories щодня показує свою волонтерську діяльність, якою він активно займається під час війни. Крім того, хмельничанин є головою ГО «Досить Свавіллю», головою ветеранської громадської організації «ХООМУ» та членом правління БФ «Шанс на життя». Нагадаємо, раніше із блогером ми проводили інтерв'ю, в якому він розповів про себе більше. Дивіться його за посиланням. 

dimarchukk

Нет описания.

Чоловічий блог про життя - саме так можна описати сторінку в Instagram цього хмельничанина. За ним стежить 2 404 людини. У своїх дописах він ділиться власними думками про дружбу та стосунки. Серед його контенту - чимало відео гумористичного характеру.

В одному зі своїх дописів чоловік зізнається, що мріє знайти для себе супутницю. Посилання на сторінку - тут. 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up