Побиття школярів, булінг та “вчителі не стануть раком”: що обговорювали у Facebook цього тижня

Побиття школярів, булінг та “вчителі не стануть раком”: що обговорювали  у Facebook цього тижня
  • Хмельничани активні користувачі Facebook. 
  • Створюють власні дописи та поширюють чужі. 
  • Що цікавого обговорювали у соціальній мережі цього тижня, дізнавайтеся на vsim.ua.   

Facebook - одна із найпопулярніших соціальних мереж в наш час. Хмельничани її активні користувачі. Тут піднімають важливі суспільні теми, говорять про культуру, політику, комунальні тарифи та обговорюють цікавих особистостей. Хтось створює власні дописи, а хтось поширює і коментує чужі. Журналісти vsim.ua зробили цікаву підбірку постів та дізналися, що викликало широке обговорення серед хмельничан цього тижня.

Ця подія сколихнула всю Україну. Хмельницькі школярки побили 14-дівчину та виклали відео в інтернет. Випадок трапився ще  минулого тижня, але широкого обговорення набув вже з понеділка, коли правоохоронці побачили відео побиття неповнолітньої та взялися розслідувати цю справу. Як з’ясувалося учасниками дійства стали учениці місцевих шкіл. Семикласниці з НВО №28 жорстоко познущалися з восьмикласниці, яка навчалася в ліцеї №15 в іншому мікрорайоні міста. За словами однокласників потерпілої, інцидент ймовірно стався через хлопця. Наразі батько дівчини вже подав заяву до поліції і по даному факту відкрили кримінальне провадження. Допис набрав 444 позначки, 373 коментарі та 4200 пиширень.

Відео дня

Черговий випадок насильства над підлітками. Мова йде про побиття 16-річних підлітків неподалік від СЗОШ №1, що біля парку Чекмана. Як йдеться у дописі з соцмережі, винуватцем побиття став місцевий бізнесмен, 48-річний Костянтин Костюк. Чоловік скоїв “самосуд” над підлітками через спущене колесо на авто його сина. Інформацію розмістила мама одного із однокласників побитих юнаків. Вікторія Масловська зазначила, що вже кілька днів не може спокійно спати через цю історію. Допис набрав 198 позначок, 449 коментарів та 1 300 пиширень.

Широкого обговорення у facebook набула аварія з мотоциклістом, яка трапилася  на перехресті вулиць Чорновола та Трудової. Точніше саме відео ДТП, яке розмістив на своїй сторінці у соцмережі Роман Мартинюк. Поліціянт запитав у користувачів їхню думку, щодо причин та винуватців зіткнення. Реакція була миттєвою. Допис набрав 57 позначок, 102 коментарі та 298 поширень.

Цього тижня у Хмельницькому двічі повідомляли про замінування ТРЦ. Перший випадок стався 10 квітня. Тоді нібито замінували “Оазис” і “Квартал”. Невідомий подзвонив в адміністрацію закладів та повідомив про вибухівку. Всіх присутніх в приміщенні евакуювали, йшли обшуки та вибухівку так і не знайшли. Друге повідомлення надійшло вже 12 квітня. В цьому випадку йшлося про замінування “Кварталу”. Поліція знову факт не підтвердила. Допис про події набрав 113 позначок, 8 коментарів та 342 поширення.

“Вчителі не стануть раком”. Так прокоментував свій допис про “примусове” прибирання міста, яке протягом тижня виконували бюджетники Андрій Попик.

У повідомленні йдется про те, що на світян переклали обов’язки комунальників і ті кілька тижнів поспіль чистили закріплені за ними ділянки. Прибирали зупинки, узбіччя доріг, залізничну станцію. Автор закликав усіх робити свою справу. Відтак, за словами Андрія Попика, вчителі мають вчити, а комунальники облагороджувати місто, адже за це їм гроші платять. Допис набрав 240 позначок, 150 коментарів, 70 поширень.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram,  Instagram та YouTube.

 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
15:03 На Хмельниччину “на щиті” повернулися четверо військових: хто вони 14:11 На Хмельниччині завершили сівбу цукрового буряка: скільки посіяли 13:22 На Хмельниччині рятувальники дістали кота із колодязя (ВІДЕО) 12:29 У Хмельницькому відбудеться забіг на підтримку «Сталевого кордону» Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 11:37 Працівники колонії на Хмельниччині знайшли «сюрприз» в помідорах 10:46 Розстріл поліцейських у сусідній Вінничині: поліція шукає нападників 09:58 На Хмельниччині за добу сталось три пожежі: що горіло 09:13 На Хмельниччині з 2022 року затримали 86 нелегалів з росії: що з ними зробили 21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up