«Полный долбо***зм». Хмельничанин негативно висловився про Алею Героїв та отримав покарання

«Полный долбо***зм». Хмельничанин негативно висловився про Алею Героїв та отримав покарання
Скріншот з відео
  • Хлопець нецензурною лексикою прокоментував алею з портретами загиблих.

  • Його знайшли та змусили вибачитися.

18 лютого, незадовго до чергового нападу Росії, на Проскурівській у Хмельницькому з’явилася Алея Героїв. Це ряд банерів, які мають вигляд кубів. На них розміщені портрети загиблих майданівців та військових, а також коротка інформація про цих людей. Загалом портретів є кілька десятків, днями до них додали ще 12 банерів з військовими, які загинули від 24 лютого.

Сьогодні, 27 березня, у Telegram-каналі «Хмельницький Live» з’явився ролик. Оригінал викладений на платформі TikTok 23 лютого, його автор підписаний як «nexzvcutes». Хлопець показує Алею Героїв та негативно висловлюється про неї, використовуючи нецензурну лексику.

— Всем хай. Смотрите, бл***, что за ху**у, бл***, порасставляли в городе бл***, Хмельницкий нах**. Эти е**чие блоки, бл***. Не знаю, на**я это нужно, но это полный долбо***зм нах**, ё***ый ты х** п***ец.

Відео дня

Згодом на тому ж Telegram-каналі з’явилося ще одне відео. На ньому видно, як автор ролика, про який ішлося вище, стоїть на колінах перед одним із портретів Алеї Героїв. Його оточує група людей, один з яких ножицями відрізає йому волосся. Інший чоловік при цьому каже — «Їм було по 22 роки, як тобі». Відтак у хлопця вимагають вибачень, після чого він каже «Вибачте», і його підіймають з колін.

Пізніше на у Telegram-каналі з’явилося ще одне відео. На ньому той же хлопець, але вже говорить на камеру. Спершу він розповідає, що його «взяли», бо він образив загиблих, які захищали державу. Також говорить, що його звуть Владислав Рогозав, він зареєстрований у Теофіполі, мешкає у Хмельницькому. При цьому плутається, називаючи адресу.

Також хлопець каже, що має дівчину, яка живе на Озерній. Чоловік за кадром запитує його, що його дівчина думає з цього приводу. Хлопець каже, що та вважає, що він «зробив поганий дуже поступок».

Нагадаємо, що схожий випадок стався у Хмельницькому 26 лютого. Тоді у скандал потрапила Instagram-блогерка di.mhr. У сторіс вона виклала пост, де написала, зокрема, — «Росія наступає? та хай забирає всьо». Більше про це можете дізнатися з окремого матеріалу.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (114)
  • Ameno Ameno

    Нелюд
  • Владислав Пелых

    Гнида кончина, мерзота .
  • Наталія Олександрівна

    Вивезіть його в Маріуполь.Може тоді він щось зрозуміє.
  • Галина Дем'янюк

    Таких на місці головою в них .

keyboard_arrow_up