Полон в днр, втеча і гумор на передовій: інтерв'ю з військовим "РепТіраном"

Полон в днр, втеча і гумор на передовій: інтерв'ю з військовим "РепТіраном"
  • 29-річний військовий із позивним “РепТіран” наразі проходить лікування в хмельницькому медзакладі. 
  • Що найстрашнішого пережив та як проходять будні на передку?
  • Дивіться відеоінтерв’ю.

Лікування та реабілітація. Все це наразі є у житті 29-річного військового, на ім'я Михайло. Він же має позивний “РепТіран”. Сам родом з Донеччини. Про війну та “рускій мір” знає не з новин і чиїхось розповідей. Адже він зіткнувся із цим віч-на-віч ще у 2014 році. Тоді, як все починалося.

Михайло вже місяць проходить лікування в одному з хмельницьких медзакладів. Там ділить палату з іншими побратимами. З усіма ними працюють психологи та інші фахівці, аби відновити їхній фізичний та моральний стан. 

Михайло у 2014 році пережив полон у ДНР. У жахливих умовах він провів 9 днів. Згодом йому вдалося звідти втекти. Вже із початком повномасштабного наступу військовий продовжив боронити Україну. 

Відео дня

Останнім часом перебував на Сході, на гарячих точках. Там, каже, і під обстріли потрапляв, і навіть мусив прощатися з життям. Найгірше для нього - довго бути без зв’язку з рідними. А під час усіх інших умов Михайло із побратимами вже навчилися підтримувати одне одного. Завжди жартують і полюбляють чорний гумор, що неабияк підіймає їм настрій. 

У відеоінтерв’ю “РепТіран” розповів, як військові обирають собі позивні, що їдять та як проводять будні на передку. Також розповів, як йому вдалося втекти з полону, яку річ він завжди носить із собою, що для нього є найстрашнішим на війні та що дратує в тилу.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Миша Тиран

    Слава Україні!
  • Лена Лисовик-Косенко

    Швидкого тобі одужання наш герой!!!
  • Володимир Демчук

    Слава Україні! Героям Слава!🇺🇦🙏

keyboard_arrow_up