Помер відомий у Хмельницькому лікар Олександр Галайко

Помер відомий у Хмельницькому лікар Олександр Галайко
  • Позитивний, усміхнений і справжній спеціаліст своєї справи.
  • Саме так кажуть про УЗДиста Хмельницького перинатального центру Олександра Галайка.
  • Він пішов з життя вчора, 9 серпня. 

Його пам’ятають, як одного з найстарших працівників перинатального центру. Мовляв, Олександр Галайко вперше розпочав свою роботу разом з відкриттям закладу. Саме тому чимало хмельничан добре знають досвідченого УЗДиста. Того, який знаходив підхід до кожного пацієнта. Підбадьорював колег. І був завжди молодим і активним, попри пенсійний вік.

Олександр Галайко пішов з життя вчора, 9 серпня. Він присвятив своє життя медицині. Колеги згадують його, як одного з кращих спеціалістів закладу.

Відео дня

Пішов стопами батька і син медика. Той теж став УЗДистом. У Хмельницькому має свій медичний центр. Крім того, Олександр Галайко встиг побувати у статусі дідуся. Його онука звуть теж Олександр. Про все це розповідає старша медична сестра перинатального центру - пані Ірина. Саме вона пліч-о-пліч працювала із Олександром Галайком протягом 25 років. Під час розмови із журналісткою vsim.ua, Ірина не стримує сліз. Каже - її колега був лікарем від Бога. 

- Коли Олександр Павлович вже тут працював, я тільки прийшла на роботу. Це була людина високої культури. Лікар від Бога. Він був настільки добрим до всіх  і стільком допомагав, що ви не уявляєте. Він запам’ятається мені тим, що був завжди веселим й у гарному настрої. Він був завідувачем відділення і був, як щитом для всіх нас. Ми в медицині працюємо і все буває по різному. Якщо були якісь неприємності - Олександр Павлович все робив мудро. Таких людей зараз вже немає, - каже старша медична сестра. 

Олександра Галайка згадують завжди активним. Мовляв, він навіть й не думав про те, аби йти на пенсію. Йому було 66 років. Востаннє він був на роботі наприкінці червня. Згодом занедужав і його життя обірвалося. 

Хмельничани пам’ятають лікаря і вже залишили чимало гарних слів про Олександра Галайка у соцмережах. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (285)
  • Катерина Полонська

    Вічна пам'ять і царство небесне, співчуття рідним і друзям.
  • Олена Лапайко

    Царство небесней земля пухом хай буде
  • Любов Кухаришина

    Вічна пам'ять ,щирі співчуття рідним,
  • Lenochka Velichko

    ВІЧНА ПАМ'ЯТЬ!!!

keyboard_arrow_up