Склали новий рейтинг лікарів Хмельницького (ІНФОГРАФІКА)

Склали новий рейтинг лікарів Хмельницького (ІНФОГРАФІКА)
  • Інформація про лікарів Хмельницького розміщена у сервісі Medics.
  • Там хмельничани залишають про них відгуки та ставлять оцінки.
  • Хто є найпопулярнішим?
  • Підготували інфографіку.

Інтернет-ресурс Medics запустили в інтенсивну роботу з початком медреформи. Відтоді українці стали заключати з лікарями первинної ланки декларацію. Так, користуватися Medics стали не лише лікарі, а й пацієнти. Адже основним спрямуванням програми було створення електронного запису на прийом. 

Послугами ресурсу наразі користуються лікарі та пацієнти таких комунальних закладів Хмельницького:

  • Відео дня
    /li>

Окрім запису на прийом, за допомогою програми хмельничани можуть дізнатися графік роботи лікаря чи прочитати відгук. У мобільному додатку “Medics” є сформований розділ “Популярні лікарі”, де є 10 категорій медичних спеціальностей. Серед них - сімейні лікарі, педіатри й терапевти. Тобто, первинна ланка меддопомоги.

Містяни можуть оцінити лікаря за трьома категоріями: “Порядність”, “Компетентність”, “Ефективність лікування”. Також стосовно роботи фахівців залишають відгуки. Рейтинг медиків кожної спеціальності сформований відповідно до оцінок, які їм залишають пацієнти. 

Кого з фахівців хмельничани вважають кращими? Зібрали 10 лікарів кожної спеціальності первинної ланки. Детальніше переглядайте в інфографіці. 

Нагадаємо, що у Хмельницькому розпочав роботу Єдиний медичний номер. Запровадження номера розвантажує реєстратуру та покращує доступ до інформації. Як і раніше, до лікарів можна записуватися через систему «Medics». Втім, як зазначив Борис Ткач, часом буває так, що запис до спеціаліста доступний, а сам він на лікарняному чи на курсах. З допомогою Єдиного номера можна уточнити, чи дійсно лікар приймає. Більше про це читайте за посиланням.

Здійснено за підтримки Асоціації “Незалежні регіональні видавці України” в рамках реалізації грантового проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (10)
  • Читач51

    Хто і як склав цей рейтинг. Сімейний лікар Дрімак - абсолютно халатна. Пацієнтів відфутболить. Лікування не призначить, навіть не поцікавиться, як він. Жах! Необ'єктивний рейтинг.
  • Tanya Kindrat

    Касянчук Ірина Андріївна чудовий лікар,уважна, компетентна!
  • Валентина Кміта

    у мене сімейний лікар Стефанович Н.В. компетентна, уважно вислухає про проблему,назначить правильне лікування.фаховий спеціаліст і уважний лікар,а це немало. здоров"я і миру лікарям,які нас лікують.
  • Майя Скоропад

    Нажаль,знаю одну лікарку з цього  рейтингу з ДУЖЕ НЕГАТИВНОГО боку.

keyboard_arrow_up