Прикордонник очолив підприємство з ремонту доріг у Хмельницькому: що про нього відомо

Прикордонник очолив підприємство з ремонту доріг у Хмельницькому: що про нього відомо
Фото «Голосу України»
  • Тепер КП БРЕД має повноцінного директора.

  • Ним став Вадим Собко.

  • Раніше він був командиром військової частини та працював у прикордонній академії.

Комунальне підприємство по будівництву, ремонту та експлуатації доріг тепер має повноцінного керівника. Ним став Вадим Собко. На посаду його призначив міський голова Олександр Симчишин своїм розпорядженням від 17 січня. Сьогодні, 20 січня, Вадим Собко почне виконувати свої обов’язки. Перед призначенням він був виконувачем обов’язки директора. До цього на цій же посаді працював Микола Ваврищук.

Що відомо про Вадима Собка

Від 2015 року Вадим Собко має науковий ступінь кандидата педагогічних наук. Інформація щодо трудової діяльності новопризначеного директора є в реєстрі електронних декларацій НАЗК. До 2017 Вадим Собко був командиром військової частини 1496 — мобільного прикордонного загону Державної прикордонної служби України. Від 2018 року був заступником директора інституту по роботі з персоналом у прикордонній академії. 25 липня 2019 року подав електронну декларацію перед звільненням.

Від вересня 2019 року Вадим Собко виконував обов’язки директора КП БРЕД. Про це журналістам vsim.ua розповів заступник міського голови Хмельницького Анатолій Нестерук. До цього директором у статусі виконуючого обов’язки був Микола Ваврищук.

Відео дня

У декларації Вадима Собка за 2019 рік вказано, що він користується квартирою у Хмельницькому. Її власником є прикордонна академія. Є й особиста нерухомість — дві земельні ділянки. Одна з них розташована у Хмельницькому, інша — в Терешківцях Хмельницького району. Дружині Вадима Собка належить ділянка у Баламутівці Ярмолинецького району.

У розділі транспортних засобів Вадим Собко вказав «Nissan Murano», який належить його дружині. Придбаний він у листопаді 2019 року за 102 374 гривні. В іншій декларації, поданій у листопаді 2019 року, вказане придбання Вадимом Собком автомобіля «Audi Q7» за 181 321 гривню.

Протягом 2019 року Вадим Собко отримав 492 910 гривень зарплати у прикордонні академії. За роботу в КП БРЕД він отримав 114 250 гривень. Також Вадим Собко займався підприємницькою діяльністю та заробив 317 000 гривень. Мав і пенсію у розмірі 69 267 гривень за рік.

У всіх поданих Вадимом Собком деклараціях вказано, що він є членом громадського об’єднання «Хмельницька міська спілка ветеранів Афганістану, учасників АТО і волонтерів».

Довідка. Комунальне підприємство по будівництву, ремонту та експлуатації доріг засноване 1995 року. Воно займається утримання доріг Хмельницького — поточним ремонтом, нанесенням розмітки, встановленням дорожніх знаків та світлофорів, ремонтом та заміною люків і зливових решіток, промивкою колекторів. На підприємстві працевлаштовані 216 працівників.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (28)
  • Volodymyr Novitsky

    Гарна пісня пахаря)))) Написаного як виправдання або як монолог виступу на гумористичне шоу.
  • Мистер Вадик

    Багато хто читає, читав дану новини, скільки людей стільки думок, тому і я вирішив залишити коментар. Доброго ранку або вечора, дня або ночі, шановна громада міста Хмельницького і не тільки. Хтось підтримує і вірить, хтось жахається і дивується, хтось обурюється і  сміється щодо даного призначення і на то є в кожного право і життєвий досвід...

    Я, Собко Вадим, корінний хмельничанин зі звичайної родини, дякую кожному хто висловив слова підтримки або критики, хочу вас запевнити що я не приїхав на «самокаті до влади» а тим більше за $, не прийшов  красти або збагачуватися, а погодився очолити підприємство і працювати на благо міста і його мешканців, змінювати стару систему і старі підходи до праці, міняти місто і мінятися разом з ним, щоб ми всі жили краще і наше місто щодня було гарним, чистим. Шановні хмельничани, офіс нашого підприємство знаходиться за адресою Ярослава Мудрого 5, працюємо з 08.00-17.00 , якщо хтось бажає висловити свої побажання або зауваження щодо роботи наших робітників, просимо до нас, ми завжди відкриті до діалогу і спілкування,   Я розумію що в багатьох людей є сумніви щодо моєї компетенції та досвіду управління, і це природньо..Так я маю 3освіти, але меж в досконалості немає і я директор, менеджер, особисто кожного дня чомусь навчаюсь від своїх колег (на всіх ключових посадах знаходяться фахівці з відповідними освітами)незалежно від спеціальності і цього не соромлюся тому що майже 24/7 я з людьми і серед них...У разі необхідності  готовий прозвітувати за 5 місяців роботи на підприємстві, що зроблено і яких результатів досягнули разом з колективом.

    Як керівник і людина , обисто маю принципову позицію щодо  людей які беруть  або дають і наживаються за рахунок інших, щодо людей які вживають алкоголь на робочому місці або приходять на роботу з явними остаточними ознаками його вживання, щодо людей які дарма просиджують час на роботі,  щодо людей безвідповідальних, брехливих, безініціативних, байдужих до результатів, не бажаючих змінюватися на краще і жити викликами сьогодення -запевняю що ця позиція беззмінна, хто би що не писав і не говорив. З цими явищами буду боротися постійно і викорчовувати без жалю....Погоджуюся з кожним: украл-выпел-в тюрьму...

    Щодо диклараціі, хочу Вас запевнити, що то там немає а ні грама брехні:

    1.Оціночна вартість автомобілів вказана відповідно таможеноі декларації. Авто  були придбані в Америці в битому стані і завезені в Україну легально,

    2. Пенсію я заробив «Вірою і Правдою« за 25 років служби на вірність Державі

    3. Ділянки отримав від Держави, як учасник АТО

    4. Прозоро  і відкрито веду свій бізнес, сплачуючи податки в казну міста

    Ще раз дякую всім за критику і розуміння,тому що критика змушує людину працювати над собою аби досягнути щось нового. Разом зможемо змінити наше місто на краще!!! Сподіваюсь на вашу підтримку і розуміння!
  • Олег

    Починае з брихні в декларації
    (ЦЕ ПРО ЦІНУ ЗА АВТІВКИ) я то  ви уявляєте що буде далі.
  • Сергій

    Вже, навіть, не соромно в офіційній декларації декларувати свої машини по ціні якогось поношеного Lanos..... 😂! Готовий дати двійну ціну за NISSAN MURANO...??? 😲
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
15:36 Організаторів контрабанди бурштину судитимуть у Хмельницькому 14:52 На вулиці Хмельницького повернувся велопатруль 14:09 Авто, яке розшукує Інтерпол, «знайшлося» в Кам’янці-Подільському 13:24 За зґвалтування власної доньки судитимуть жителя Хмельниччини Від читача 16:47 Кіберполіція запускає проєкт "БРАМА" для боротьби з ворожими фейками 12:51 Судитимуть водія, який в Хмельницькому районі на смерть збив 8-річну дівчинку 12:04 У Хмельницькому проведуть благодійну фотосесію за донат 11:41 Повідомили про підозру підполковнику, який перейшов на бік ворога, – прокуратура 11:11 Курси валют в обмінниках та банках Хмельницького 2 травня (ІНФОГРАФІКА) 10:57 Водій з ознаками сп’яніння скоїв ДТП на Березневій і намагався втекти 10:13 Найбільш забрудненою виявилася річка Південний Буг, – результати аналізу центру гідрометеорології 09:41 На Чорновола і Шевченка 2 травня буде ускладнений рух 09:05 У Хмельницькому підробляли одяг відомих брендів: у поліції розповіли деталі photo_camera 19:25 ВСІМ Бізнес-ліга 2024 - відеоогляди матчів 1-2 туру play_circle_filled 18:06 Великодній ярмарок у центрі Хмельницького: збиратимуть гроші на турнікети 17:27 Працівник судової охорони обіцяв підслідному поліцейському «вирішити» питання з кримінальною справою, — ДБР 16:52 Яка зарплата у головного поліцейського Хмельницького району. Огляд декларації Василя Птащука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up