Прогноз за зірками. Хмельницька астрологиня розповіла, яким буде 2022 рік

Прогноз за зірками. Хмельницька астрологиня розповіла, яким буде 2022 рік
  • Хмельницька астрологиня Олеся Слободзян розробила прогноз для всіх знаків зодіаку.
  • Кому і на що сподіватися у 2022 році?

У сучасному світі все частіше можна натрапити на тих, хто знає, як зазирнути в майбутнє. Мова йде про астрологів. Фахівці цієї галузі орієнтуються за рухом і розташуванням небесних тіл. Вони точно знають, кому й чого слід чекати в конкретний день, тиждень чи навіть рік. Звісно, що не всі довіряють таким прогнозам. Однак є й ті, хто впевнений в їхній достовірності.

Журналістка vsim.ua поспілкувалася з астрологинею з Хмельницького, яка допомогла нашим читачам дізнатися про своє майбутнє. Олеся Слободзян підготувала прогноз для усіх знаків зодіаку на 2022 рік. Отож, в цьому матеріалі матимете унікальну можливість дізнатися, яким буде прийдешній рік саме для вас. 

Прогноз також розкаже, кому краще почати власну справу у 2022 році, на що звернути увагу й коли чекати прогресу в особистому житті. Отож, про все це читайте в матеріалі.

Відео дня

ОВЕН:

Знак зодиака Овен: описание знака, совместимости, рейтинг персон

У вас у цьому році будуть моменти, які вас трансформують і змінять. Може збільшитись потреба всіх і все контролювати. Тому направте свої амбіції, краще, у роботу. Навчіться відпускати те, що більше не приносить вам задоволення. Це можуть бути речі і люди.

Ну, а для більшості з вас цього року буде надана можливість продемонструвати задатки лідера. Ви можете зайнятися зміною кар'єри, піти на підвищення, розпочати нову справу. Звертайтеся за порадою до старших і досвідчених людей.

Найбільш сприятливий період для розвитку у вас припадає на травень-жовтень. Ваші амбіції підвищуватимуться, відкриються нові горизонти. З'явиться внутрішня енергія, здоров'я значно покращає. Товариськість і щедрість дозволить втілити всі масштабні ідеї у життя.

ТЕЛЕЦЬ: 

Знак зодиака Телец: описание знака, совместимости, рейтинг персон

У 2022 році багато хто з вас відчує обмеження своїх можливостей. Періодично складно може бути самовиражатися і спілкуватися з оточуючими. Інколи може виникати зневіра у свої сили, хотітиметься усамітнення. Але головне не сумувати! Продовжуйте працювати, але робіть це розмірено та планомірно. Як результат вашої наполегливої ​​роботи ви обов'язково отримаєте великий успіх та визнання.

Тим більше, що цього року на вас чекатимуть дуже позитивні періоди. З січня по квітень, а також листопад і грудень 2022 року ви зможете втілити найзаповітніші, наймасштабніші плани та цілі в життя. Відмінний час для започаткування нового бізнесу, творчих проєктів, розширення в кар'єрі. Це час підйому душевних сил, час оптимізму. Підвищиться впевненість та оптимістичність.

І не бійтеся змін, навіть раптових – усі ситуації цього року дані вам для вашого розвитку та покращення життя!

БЛИЗНЮКИ:

Знак зодиака Близнецы: описание знака, совместимости, рейтинг персон

У вас з'являться такі риси, як завзятість, витримка, працьовитість. Ви легко зможете втілювати свої ідеї в життя, почати новий проєкт, піти на підвищення. Керівництво оцінить вашу ініціативність та старанність, тому цілком ймовірний професійний та матеріальний прогрес. Дисципліна та тайм менеджмент стануть вашими помічниками цього року.

Найкращий період для втілення всіх своїх мрій та бажань буде з травня до жовтня. Це чудовий час, коли ви відчуватимете оптимізм і щастя. З'явиться багато можливостей самореалізації. Дуже добрий час для навчання, а також подорожей.

А ось у період із січня по травень, у листопаді та грудні не чекайте занадто багато. Ваші амбіції та самооцінка будуть занадто завищені. Хочеться всього, багато і відразу, але чим масштабніша ваша ідея або план, тим складніше їх буде втілити в життя.

РАК:

Знак зодиака Рак: описание знака, совместимости, рейтинг персон

У наступному році ви продовжите духовно розвиватися, розкривати свої таланти та здібності. Ймовірний прибуток від сучасних проєктів, пов'язаних з астрологією чи IT сферою.

Період з початку року до середини травня, листопад та грудень 2022 року – час прогресу в особистому житті та професійних справах. Ви можете отримати підтримку, визнання керівництва, підвищення. Зростає ваш авторитет. Підвищиться оптимізм та життєрадісність. Відмінний час для самоосвіти, підвищення кваліфікації. А також, це сприятливий період для відряджень, публічних виступів та переговорів.

А от у період з 11 травня по 28 жовтня буде не настільки оптимістичний. Ваші ідеї та плани реалізовуватимуться з перешкодами. Ви можете відчувати лінь, апатію. Варто утриматись від участі в азартних іграх, від фінансових ризиків.

ЛЕВ:

Знак зодиака Лев: описание знака, совместимости, рейтинг персон

Вам необхідно навчитися відповідати за свої вчинки, зважувати рішення, але при цьому впустити в своє життя прогрес і зміни. Наприклад, не чекайте на звільнення, звільніться самі й знайдіть собі нову незвичайну справу. Подумайте про те, щоб стати творчими, креативними!

Але пам'ятайте, що ваша ділова активність та можливості періодично будуть дещо обмежені. А когось із вас навпаки чекатиме дуже енергозатратна робота.

Бережіть своє здоров'я. Уникайте навантажень і постарайтеся приділяти увагу своїм близьким, особливо дітям. Вони будуть дуже потребувати вас.⠀

Найкращий період для вас буде з травня до жовтня. Ймовірний прогрес у особистому житті та професійних справах. Прекрасний період для самоосвіти, підвищення кваліфікації. Підвищиться ваш авторитет, самооцінка. Виростуть амбіції, і ви станете максимально щедрими. Оточуючі будуть тягнутись до вас. Відмінний час, щоб розпочати нову справу, бізнес.

ДІВА:

Знак зодиака Дева: описание знака, совместимости, рейтинг персон

Що-що, а бізнес у Дів цього року буде більш ніж успішним. Якщо ви найманий працівник, то у вас з'явиться добрий шанс привернути до себе увагу керівництва. Ви легко будете досягати кар'єрних успіхів, особливо на початку року. Тільки не намагайтеся контролювати все і всіх навколо: іноді варто просто відпустити ситуацію, і обставини самі почнуть складатись як потрібно.

У середині року постарайтеся не ризикувати. Це саме той період, коли варто опиратись на логіку: якщо справа не обіцяє вигоди, то й братися за неї не варто.

Ваше здоров'я цього року безпосередньо залежатиме від того, як ви будете розвантажувати свою нервову систему і відпочивати. Найкращі ліки – це тривалі прогулянки, медитації, читання цікавої літератури. Головне, щоб ці види діяльності допомагали вам брати паузу в нескінченному потоці справ.

Також проведіть аудит свого оточення. Друзів, які критикують вас з приводу і без, можете сміливо ігнорувати або ж зовсім змінювати оточення.

ТЕРЕЗИ:

Знак зодиака Весы: описание знака, совместимости, рейтинг персон

У 2022 році ви самовіддано поринете у робочі процеси. Професійний розвиток буде мотивувати вас до нових звершень. По суті, настає ваша зоряна година. У 2022-му ви будете більше прагнути самовдосконалення, навчання та масштабного оновлення життя. Багато хто може захопитись іноземними мовами, перегляне список особистих бажань та цілей. Ваша інтуїція зросте, посилиться аналітичний потенціал, зростуть лідерські здібності. Відчутне зростання мотивації та активності стане помітним вже у січні та у лютому. 

Жінки-Терези в 2022 році будуть займатись пошуком себе.

Не виключено, що ви вирішите освоїти досі незвідані горизонти, отримавши в результаті роботу мрії. Багато жінок будуть захоплені творчими професіями та психологією.

СКОРПІОН:

Знак зодиака Скорпион: описание знака, совместимости, рейтинг персон

Видихайте. Складно буде іншим, але не вам. 2022 рік для вашого знаку зодіаку буде стабільним та спокійним.

Ви зможете масштабувати свій бізнес і піднятися кар'єрними сходами. Перешкод до цього майже не буде. Якщо і будуть певні труднощі, то вашого напору вистачить для їхнього подолання. Скорпіони, які мають свій бізнес, мають хороші перспективи вийти на новий рівень доходу.

Що стосується стосунків, постарайтеся не звертатися за допомогою до третіх осіб: мами, друзів або подруг. Найкращий спосіб зберегти стосунки та вдихнути в них життя – це поговорити з партнером до душі. Можливо, неодноразово.

Головне в 2022 році — дотримуватися гармонії між роботою та стресом. Беріть на себе зобов'язання, але також уважно стежте за своїм самопочуттям: якщо про себе дасть знати якесь хронічне захворювання, краще візьміть собі кілька днів відпустки!

СТРІЛЕЦЬ:

Знак зодиака Стрелец: описание знака, совместимости, рейтинг персон

Ви у 2022 році схоже будете в епіцентрі найрізноманітніших завдань та питань. Дім, фінанси, робота, відносини… все це вимагатиме вашої безпосередньої участі.

Зміцнення тилів – ось головне завдання Стрільця у 2022 році. Вам захочеться зміцнити родинні та дружні стосунки, внести затишок та красу в домашнє гніздечко. Ваша потреба в комфорті та турботі буде висока.

Завдяки позитивній комбінації планет Ви станете вкрай доброзичливими та чуйними до потреб оточуючих. Партнерські та особисті стосунки наповняться гармонією та взаєморозумінням. Ви перестанете витрачати енергію на те, що не приносить результату.

Більшість Стрільців буде просуватися у тих видах діяльності, де можна розраховувати на стабільний та реальний дохід, а також на довгострокові ділові відносини, що дозволяють вийти на кардинально новий виток розвитку наступного року.

Для жінок-Стрільців 2022 рік стане часом оновлення. Ви переглянете свої погляди на кохання, сім'ю, дружбу. Знайдете нові інтереси та захоплення, а також внесете корективи у звичний спосіб життя. Багатьом вдасться розпрощатися з комплексами, страхами та розчаруваннями минулого. 

КОЗЕРІГ:

Знак зодиака Козерог: описание знака, совместимости, рейтинг персон

Ваш шлях до успіху – це відкритість та комунікація. Рік, що настає, буде для вас вдалим у всіх сенсах. Видихніть і розслабтеся.

Цьому сприятимуть одразу два фактори. По-перше, Ви зможете налагодити комунікацію з оточуючими. Ви станете більш відкритими, ніж зазвичай, і легше будете йти на контакт. 

У кар'єрі дуже ймовірний зліт - знову ж таки через підвищення комунікативних навичок.. Швидше за все, у вас збільшиться тяга до навчання. Ви захочете пройти якийсь онлайн-курс або навіть здобути другу вищу освіту. Але беріть на себе стільки завдань, скільки зможете подужати!

До речі, 2022 рік — вдалий рік, щоб нарешті запустити власний бізнес, який ви так довго планували. Він принесе вам добрий прибуток саме цього року.

На початку року варто очікувати спалахів романтики у стосунках. Кінець 2022-го року обіцяє спокій та стабільність. Підтримка партнера буде суттєвою, що неминуче позначиться на інших сферах вашого життя.

ВОДОЛІЙ:

Знак зодиака Водолей: описание знака, совместимости, рейтинг персон

Ви у 2022 році продовжуватимете тенденції 2021. 2022 вимагає від вас працьовитості та відповідальності, внутрішньої зрілості та серйозності, не дивлячись на фактичний вік.

Для тих, хто звик жити безтурботно та спонтанно, цей та попередні роки – виклик від всесвіту, перевірка на міцність, переоцінка себе та своїх вчинків. Обставини вимагатимуть взяти на себе серйозні та довгострокові зобов'язання.

Для більшості Водоліїв цей рік – рік роботи, підвищення кваліфікації, заслуженого визнання, вибору подальшого професійного шляху.

У характері Водоліїв переважатиме спокій, витримка, самодисципліна, наполегливість. Дуже приємним сюрпризом для Водоліїв стануть фінансові бонуси!

Так-так, 2022 рік – грошовий рік для Водоліїв! Але не тільки за роботу Водолії матимуть фінансові можливості – тут доступ відкритий з усіх боків! Це може бути дохід від інвестицій, фінансові подарунки, спонсорство, допомога від інших людей, закриття боргів і т.д. І порадіти грошам Ви зможете вже у першій половині року!

А починаючи з другої половини року Вам світять поїздки, знайомства, багато спілкування, здобуття важливої ​​інформації, навчання. В цей час буде вдало вчитися водити та купувати машину!

РИБИ:

Знак зодиака Рыбы: описание знака, совместимости, рейтинг персон

Рецепт вашого успіху в новому 2022 році дуже простий - пливіть за течією, приймайте всі ситуації, як є і всі події будуть на вашу користь. Головне не забувайте про свою істинну місію - допомагайте іншим не тому що "треба", тому що “хочу”

Квітень, серпень, кінець жовтня - середина листопада - час, коли найприємніше провести час з коханими, зрозуміти щось важливе у стосунках або зустріти ту людину, яка вам потрібна.

Липень, вересень, грудень - вдалий час, щоб завершити відносини, які вас обтяжують і не приносять радості. 

До початку літа та з листопада до кінця року у вас дуже продуктивний фінансовий період. У цей час є шанс легко та ефективно змінити на краще своє матеріальне становище.

У 2022 році на вас чекають приємні події та подарунки долі. Сприятливий рік для змін. Багато яскравих емоцій та вражень. Складні питання вирішуватимуться легко. Завдяки хорошій інтуїції ви знайдете правильний напрямок подальшого шляху. Період гарний для переїздів та подорожей. Не важливо, наскільки непростою здається ідея - її вдасться реалізувати. Особливо вдалою стане перша половина року, а також листопад та грудень.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (19)
  • Читач86

    Очередная туфта!
  • Сергей Сирук

    Така нічо
  • Аліна Зінькова

    Дякуємо за корисну інформацію ❤️
  • Gleb Onski

    Ого, от так вот є людина в друзях, а потім оказується.... 😳

keyboard_arrow_up