П’ятикласниця з Летичева здобула гран-прі на міжнародному марафоні в Іспанії

П’ятикласниця з Летичева здобула гран-прі на міжнародному марафоні в Іспанії
Колаж vsim.ua
  • Мирослава Ковальчук навчається в летичівському ліцеї. 

  • Вона — активна волонтерка та призерка різних конкурсів. 

  • В Іспанії на благодійному творчому марафоні в підтримку українців дівчинка здобула престижну нагороду та була ведучою заходу.   

Є діти, широтою та розмаїттям інтересів яких не перестаєш захоплюватися. Вони все уміють, встигають та ще й досягають успіхів і перемог. Серед них – учениця Летичівського ліцею, п’ятикласниця Мирослава Ковальчук. Нещодавно дівчинка отримала гран-прі на Міжнародному творчому марафоні у підтримку України в Іспанії. Про це розповідають у Летичівській терраді.  

Мирослава часто бере участь  у різних конкурсах. Вона має чимало грамот та відзнак, особливо за участь у пісенних фестивалях. Так, Мирослава — номінант VII Національної премії «Діти – гордість України – 2022» і нагороджена Почесним дипломом.

Тут і далі фото зі сторінки Летичівської ОТГ

Мирослава неодноразово виступала на престижних конкурсах в Україні і за кордоном. Цього ж разу дівчинці випала почесна місія представляти Хмельниччину на Міжнародному благодійному творчому марафоні «Збережи мрію». Він відбувся в іспанському місті Ла-Корунья. 

Відео дня

Цей спільний українсько-іспанський проект організували на підтримку біженців з України та воїнів ЗСУ. Активну участь у заході взяли діти-переселенці з різних куточків України. Найбільше серед учасників марафону було жителів Херсонщини, які оселилися в різних країнах Європи. 

Мирослава не лише виконувала пісні, а й була ведучою марафону. У своїх виступах вона передала жах війни та біль української національної трагедії. П’ятикласниця підкорила глядачів і виборола найвищу нагороду – гран-прі.  

До речі, у дні марафону в Іспанії Мирослава зустріла свій день народження, де її гарно привітали. Та найкращим подарунком для дівчинки стала перемога. Учасники конкурсу поверталися в Україну не лише з нагородами та подарунками, яскравими враженнями та гарним настроєм, а й з гуманітарним вантажем від українців Іспанії, які передали його воїнам ЗСУ на передову.

Додамо також, що від початку повномасштабного вторгнення Мирослава разом із батьками-медиками Тетяною та Володимиром активно волонтерить. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (17)
  • Тетяна Ковальчук

    Дякуємо всіх за привітання🥰
  • Ганна Лучук-Мензак

    Вітаю!Так тримати. Успіхів і божої допомоги!
  • Паб Зет

    Вот вам и Летичев! Знай наших!
  • Раїса Лисенко

    Молодець так тримати.

keyboard_arrow_up