Разом дружать — разом служать. Історія трьох військових з Кам’янеччини

Разом дружать — разом служать. Історія трьох військових з Кам’янеччини
Фото Сервісного центру МВС у Хмельницькій області
  • Сергій, Михайло та Дмитро мешкали в одній багатоповерхівці. 

  • А тепер служать в одній бригаді на Донеччині. 

Наші Збройні сили України йдуть уперед, сотня за сотнею метрів звільняючи нашу землю. За кожною новиною про деокуповану територію стоять конкретні реальні люди. Це історія про трьох кам’янчан, які ціною життя виборюють нашу свободу. 

Сергій, Михайло та Дмитро – друзі із дитинства. Вони виросли в одному багатоповерховому будинку. Влітку ганяли м’яча та ходили в один клас. З кожним роком їхня дружба ставала все міцнішою. Війна цього не змінила. 

— Коли почалося повномасштабне вторгнення, ми зідзвонилися. Розуміли, що простіше воювати з людьми, яких знаєш. Тому ми дуже просилися в одну бригаду, — каже Дмитро.

Відео дня

І домоглися чого прагнули. Їх таки влаштували в один підрозділ. Згодом троє друзів потрапили на Донецький напрямок. Там вони отримали свій перший бойовий досвід.

— Страшно на війні буває кожному. Ти не почуваєшся застрахованим ні від чого. Але мене мотивує те, що я захищаю свою землю. Поруч зі мною мої побратими, — розповідає Сергій.

Нещодавно троє військових повернулись додому в короткострокову відпустку. У сервісному центрі МВС розповіли, що під час відпочинку вони звернулись за послугою обміну посвідчення водія. Тож трьом друзям одночасно навіть документи обміняли. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Тамара Саницкая

    🙏

keyboard_arrow_up