Саперу з Кам’янця уламком перебило праву руку. Як підтримати воїна

Саперу з Кам’янця уламком перебило праву руку. Як підтримати воїна
Тут і далі фото зі сторінки у Фейсбук Михайла Посітка
  • Максим Яблонський почав воювати ще до повномасштабного вторгнення. 

  • Але під Бахмутом він отримав серйозне поранення. 

  • Нині на захисника чекає щонайменше рік реабілітації. 

Максим Яблонський — 27-річний військовий із Кам’янця-Подільського. Ще до повномасштабного вторгнення чоловік пройшов строкову службу. У 2019 році він свідомо обрав професію захисника Батьківщини, підписавши контракт з 311-им окремим батальйоном.

У 2020 році кам’янчанин вперше потрапив до зони ООС. Він виконував там бойові завдання. Потім був 2021-й, і вже повномасштабне вторгнення Максим зустрів на Сході, розповідає мер Кам’янця Михайло Посітко. 

У грудні 2023 року Максим Яблонський отримав важке поранення. Він — сапер-кулеметник 48-ої бригади. На той час виконував бойове завдання. Максим заміновував території в районі Бахмуту. Але росіяни розпочали мінометний обстріл по позиціях, де він знаходився. 

Відео дня

В результаті обстрілу Максим отримав серйозне пошкодження правої руки. Йому осколком перебило руку. Відтоді кам’янчанин пройшов вже п'ять операцій. Але на повне лікування і реабілітацію піде ще приблизно рік.

— Йому вкрай необхідна зараз наша фінансова та моральна підтримка. Будь-яка навіть невелика сума з вашого боку буде надзвичайно ціною. Давайте разом підтримаємо нашого військового у важкий для нього час і допоможемо йому досягти повноцінного життя, — пише Михайло Посітко. 

Допомогти воїну можна, задонативши на Монобанку

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Оксана Мельникова

    А на фото ліва...
  • Людмила

    Ліва рука,а пишете чомусь права...

keyboard_arrow_up