“Ще той перець”. Як хмельничани коментують участь Олега Плахотнюка в “Холостячці”

“Ще той перець”. Як хмельничани коментують участь Олега Плахотнюка в “Холостячці”
Фото зі сторінки Олега Плахотнюка у Facebook
  • У другому випуску реаліті-шоу “Холостячка” хмельничанин Олег побував на побаченні зі Златою Огнєвіч.
  • Чоловік влаштував романтичну зустріч на даху. 
  • Як він коментує перше побачення із холостячкою та що про його участь в проєкті кажуть хмельничани?

Продовжується головне романтичне шоу країни "Холостячка", на якому своє кохання шукає співачка Злата Огнєвіч. Серед учасників - 41-річний хмельничанин Олег Плахотнюк. 

Ще під час першої вечірки чоловіки знайомились із холостячкою, намагаючись вразити і “запасти в душу”. Були коштовні подарунки, феєрична поява на білому коні, байку чи гелікоптері і навіть здійснення дитячих мрій співачки.  

У другому випуску реаліті-шоу учасникам запропонували конкурс, де вони за допомогою мови тіла могли зблизитись зі співачкою і проявити чуттєвість. Дівчина із зав’язаними очима танцювала із кожним з них, а далі намагалась відгадати з ким.  Все це на екрані могли споглядати інші учасники. 

Відео дня

Танець з Олегом Плахотнюком конкурентам видався найбільш зухвалим і навіть непристойним. Бізнесмен дозволяв собі надто сильно притискатись і торкатись до співачки, чим її неприємно здивував. Сама ж Злата прокоментувала, що чоловік “перейшов межу”. 

“Так просто і добре з цією людиною”

Щоб розібратися, що холостячка відчуває до Олега Плахотнюка, вона покликала його на побачення. Хмельничанин організував зустріч на даху.  Під час їхнього розмови, Злата Огнєвіч цікавилася, наскільки для власника фітнес-клубу важлива зовнішність і фігура  його обраниці. Не обійшлось і без запитань про колишніх дружин. 

Після душевних розмов, живої музики і танців співачка прокоментувала, що Олег розкрився для неї з іншої позитивної сторони. Хмельничан також розповів про свої почуття після першого побачення. Це він зробив на своїх сторінках у соцмережах. Він написав наступне:

У своєму іншому дописі Олег Платхотнюк поділився із підписниками, як йому вдалося організувати для Злати Огнєвіч романтичне побачення. Він написав свій власний рецепт, аби інші охочі могли влаштувати подібне для своїх половинок. 

 

Що про участь Олега Плахотнюка в “Холостячці” кажуть хмельничани

Наприкінці другого випуску холостячка вручила Олегу бутоньєрку, що означає його подальшу участь в проєкті. 

Те, що Олег Плахотнюк претендує на кохання Злати Огнєвіч хмельничани коментують по-різному. Хтось пише про самопіар чоловіка за допомогою проєкту “Холостячка. Інші ж задоволені, що за серце Злати Огнєвіч бореться їхній земляк. 

Зібрали коментарі з сайту vsim.ua та сторінок хмельничанина у соцмережах.

 

 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (21)
  • Наталія Бабак

    Хвалько
  • Наталія Палієнко

    Ніколи не розуміла цього шоу, просто дебільне шоу.
  • Алина Евгеньевна Москалюк

    Понимаю что это шоу но...не нравится он мне как участник)его зделали таким что он отталкивает от себя) посмотрим как долго он продержится))
  • Petro Koshpetruk

    Хмельнисани, тепер у вас, є новииииини. А то сиділи, як дебіли))

keyboard_arrow_up