Що мер побажав Хмельницькому в День міста

Що мер побажав Хмельницькому в День міста
  • Офіційно святкування стартувало з вітання мера на сцені біля кінотеатру Шевченка.
  • У синьому класичному костюмі Олександр Симчишин хмельничанам побажав робити все, аби місто стало кращим по всіх показниках. 

 

Ще зранку на майданчику перед кінотеатром Шевченка монтували головну сцену і налаштовували звук та обладнання. У першій половині дня у центрі міста ще було порожньо і не так святково. Офіційне відкриття святкування вирішили розпочати з вітального слова мера. І запізненням у десять хвилин на сцені запросили Симчишина. Він оголосив День міста і офіційну його частину відкритими. Далі за планом – Гімн України та Європейського Союзу. 

Перед сценою поставили в ряд стільчики. Всі місця були зайняті. Традиційно, в перших рядах – чиновники. 

Промову Олександр Симчишин розпочав із слів про війну і тих, хто загинув за Україну. Після цього героїв вшанували хвилиною мовчання.

Відео дня

- Сьогодні у Хмельницькому велике свято, але святкуючи, працюючи, відпочиваючи, ми завжди повинні пам’ятати, що ми маємо змогу це робити завдяки тим людям, які віддали своє життя за українську державу, заради кожного з нас і нашого майбутнього, - зазначив мер.

Word cloud made with WordItOut

Читайте також: Хмельницький святкує День народження. Що бажають місту його жителі (ОПИТУВАННЯ)

Як вітав і що побажав місту і хмельничанам Олександр Симчишин:

  • «За що я люблю своє місто? За те, що воно наше»
  • «Я ніколи не розумів людей, які кажуть, що їм в Хмельницькому нецікаво, тут немає що подивитись, що в Хмельницькому небагата історія. Я кажу, якщо десь цікавіше, ви маєте право вибору – можете поїхати туди».
  • «Я б хотів, аби всі хмельничани любили місто настільки, наскільки, б віддавали сил заради його розвитку».
  • «Хочу, аби Хмельницький був найкращим містом на планеті Земля по всіх показниках»
  • «Звичайно, є проблеми і негаразди. Життя  - це непроста штука. Головне, щоб ми робили все можливе, аби місто ставало кращим. Сильне і розвинене місто – це успіх кожного з нас»
  • «Бажаю усім нам, аби кожен з нас робив все можливе, щоб Хмельницький рухався вперед».

Після промови Симчишину на сцені вручили урочисту відзнаку - почесний прапор Ради Європи. Нагороду місто отримало з рук колишнього члена Парламентської асабмлеї Ради Європи.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Николай Николаев

    Якщо ти народився в селі Страсинячвського району-то 100 відсотків після переїзду до смт.Стара Синява світ становиться цікавішим,а ЯКЩО до САМОГО МІСТА ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ,то таке враження,що ти у Лос-Анжелесі.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up