Що відбувається з нами під час війни? Інтерв’ю з психіатром Вікторією Качинською

Що відбувається з нами під час війни? Інтерв’ю з психіатром Вікторією Качинською
  • Вікторія Качинська вже 42 роки працює психіатром.
  • Наразі медик займається лікуванням військових.
  • Що розповідає про стан та поведінку людей під час війни?
  • Які розлади поширені та на що варто звертати увагу рідним військовослужбовців?
  • Переглядайте відеоінтерв’ю.

Повномасштабна війна в Україні змінила не лише психоемоційний стан багатьох людей, а й сприйняття себе, оточуючих і світу. Мова йде як про цивільних, так і військових. Останні, приїжджаючи з фронту, можуть стикатися з різними наслідками пережитого. Саме тому їхнім лікуванням займаються фахівці.

Одна з них - психіатр Вікторія Качинська, яка працює в обласному закладі з надання психіатричної допомоги у Скаржинцях. Фахівець має 44 роки досвіду роботи в медицині. Однак під час повномасштабної війни лікарці доводиться стикатися із випадками, які раніше на практиці не зустрічалися. 

Вікторія Качинська розповіла про свою роботу в умовах воєнного стану. Поділилася історіями, які тепер запам’ятає на все життя. Такі пов’язані з наслідками перебування військових на фронті. Адже ті події, свідком яких вони стають - залишають вплив на їхньому психоемоційному здоров’ї.

Відео дня

Тож, як поводитися з людьми, які пережили “пекло”, як війна впливає на нашу свідомість та яким чином жити із цим далі? На всі ці запитання дала відповідь психіатр Вікторія Качинська. Переглядайте відеоінтерв’ю.

Нагадаємо: раніше ми публікували інтерв’ю із 29-річним військовим, який зараз перебуває на лікуванні. Михайло у 2014 році пережив полон у ДНР. У жахливих умовах він провів 9 днів. Згодом йому вдалося звідти втекти. Вже із початком повномасштабного наступу військовий продовжив боронити Україну. Детальніше його історію дізнавайтеся в окремому матеріалі. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Новини Хмельницького на vsim.ua

    ❗️Оперативна інформація, цікаві та важливі новини у нашому Telegram-каналі - https://t.me/+gtHqKqD7B0o3N2Uy

keyboard_arrow_up