Симчишин призначив директора туристично-інформаційного центру

Симчишин призначив директора туристично-інформаційного центру
Фото з сайту Хмельницької міської ради
  • Керувати комунальним підприємством буде колишня репетиторка англійської та IT-рекрутер.

Директором комунального підприємства «Хмельницький туристично-інформаційний центр» стала Христина Шемерда. Відповідне розпорядження підписав міський голова Олександр Симчишин. До призначення вона була виконувачем обов’язки директора. У розпорядженні вказано, що вона працюватиме під час воєнного стану та ще рік після його закінчення.

Відомо, що раніше Христина Шемерда навчалася на спеціальності «Англійська мова та література». Також підробляла репетитором англійської для школярів. До того ж новопризначена директорка зареєстрована як ФОП у лютому 2023 року. Основний вид діяльності — оброблення даних, розміщення інформації на вебвузлах і пов'язана з ними діяльність. Такі дані є в аналітичній системі «YouControl». У її LinkedIn-профілі зазначено, що вона працювала рекрутером в американській IT-компанії (березень 2022 — лютий 2023) та від лютого 2023 року — за тим же напрямком вже у швейцарській компанії.

У «Хмельницькому туристично-інформаційному центрі» вона працювала з минулого року. За цей час вона заробила майже 209 тисяч гривень. Судячи з декларації, Христина Шемерда «бездомна», адже будь-якої нерухомості там не вказано. Окрім зарплати, у декларації зазначені лише заощадження — 1000 гривень на рахунку у банку.

Відео дня

Читайте такожЗвільнилася директор департаменту освіти Хмельницької ОВА

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (7)
  • ....

    цим кіоском буде керувати?
  • Читач70

    Явно чиясь коханка
  • Іванна

    То чого ж на директора будем дивитися
  • Читач29

    Боже !!!  БОМЖИХУ ВЗЯВ НА РОБОТУ !!!!  )))))) Кінчив !

keyboard_arrow_up