Син загиблого в ДТП поліцейського з Білогір’я продовжив справу батька

Син загиблого в ДТП поліцейського з Білогір’я продовжив справу батька
Колаж vsim.ua
  • Назар Чижик втратив батька у 7-річному віці. 

  • Керівник карного розшуку Олег Чижик потрапив в ДТП, коли виконував службовий обов’язок. 

  • Назар вирішив стати поліцейським, як батько, але його рішення не підтримала мати. 

  • Розповідаємо про страшну аварію за участю правоохоронця та як його син продовжив родинну династію.

Назар Чижик мешкає в Білогір’ї Шепетівського району. Його дід та батько обоє були міліціонерами. Хлопець вирішив продовжити сімейну традицію та вступив до Львівського державного університету внутрішніх справ. Історію Назара розповіли в поліції. 

Страшна аварія

Назар Чижик втратив батька у 7-річному віці. Тодішній міліціонер Олег Чижик загинув під час виконання службових обов’язків. Нагадаємо, ця аварія сталася 24 травня 2013 року. Того дня, о 18.30 поблизу села Водички Білогірського району джип протаранив рейсовий автобус. 

Позашляховиком “Kia Sportage” керував начальник сектору карного розшуку Білогірського РВ УМВС в Хмельницькій області капітан міліції 31-річний Олег Чижик.

Відео дня

— Водій автомобіля КІА виїхав на смугу зустрічного руху та зіткнувся з рейсовим автобусом, в якому знаходилось 7 пасажирів. Внаслідок ДТП на місці загинули двоє пасажирів позашляховика: жителька селища Ямпіль 27-річна Оксана Цимбрик та жителька села Тихомель 29-річна Юлія Побережна. Водій іномарки також загинув на місці, ‒ повідомили у прес-службі 27 травня 2013 року.

У тій дорожньо-транспортній пригоді також постраждав водій рейсового автобусу 51-річний Олег Можневський. Чоловіка з відкритим переломом лівої ноги доправили до лікарні. Тоді ж правоохоронці відкрили кримінальне провадження. 

За повідомленням поліції, того дня Олег Чижик виконував службове завдання. Про нього односельчани і досі згадують з теплотою та вдячністю. Олег більше 10-ти років присвятив службі в органах внутрішніх справ.

— Принциповий, відповідальний, щирий та чесний — він завжди допомагав тим, хто цього потребував. Тому загибель Олега стала справжньою трагедією не тільки для рідних та близьких, але й для жителів громади й колег по службі, — йдеться в повідомленні. 

У нього залишилась дружина та двоє синів — старший Назар і менший Артур. 

Тут і далі фото ГУ НП у Хмельницькій області

Вирішив стати копом, як батько

Після загибелі правоохоронця його дружина Тетяна повністю присвятила себе вихованню синів. А підрісши, Назар вирішив продовжити справу, розпочату ще його дідом та батьком. 

Коли хлопець повідомив матері про бажання служити в поліції, жінка сприйняла цю новину прохолодно. Адже дуже важко пережила втрату чоловіка. Та з вибором сина довелось змиритись, адже син успадкував від батька впертість.

— Хочу бути поліцейським, як тато і дідусь Анатолій. Упевнений, що мені вдасться гідно продовжити нашу правоохоронну династію, — переконував Назар.

Підтримала мрію онука бабуся Катерина. Вона зраділа його вибору та допомогла переконати інших. Цього року плани Назара здійснились — він став курсантом Львівського державного університету внутрішніх справ.

— Попри всі свої переживання, звісно, я пишаюсь своїм сином, — ділиться Тетяна Чижик. — Адже головне в житті кожної людини — вірити в те, над чим працюєш, відчувати власну потрібність, бути успішним в улюбленій справі. Я дуже хочу, щоб мій син був щасливим і жив у вільній країні.

Наразі вже закінчилась вступна кампанія до поліцейських вишів. Новоспечені правоохоронці проходять вишкіл на «курсах молодих бійців».

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (12)
  • Александр Николаевич

    Продовжить родину справу,,людей калічити та принижувати,,
  • Наталія Бійчук

    Його батько був хорошою людиною . Царство йому небесне.
  • Микола Войцехівський

    памятаєте анегдот...хороші менти пливуть в хороших трунах..погані в поганих..
  • Микола Войцехівський

    а що могло бути по іншому...трутень трутня заміняє...менти це кримінальна банда ...банда перевертнів...вони здали Луганськ Донецьк Крим...прийшов би путін в Хмельницький Тернопіль ...ці перевертні здали б все...впевнений на 200%

keyboard_arrow_up