Скандал з Ямою та заклеєний рот Нікітюк: чим запам'ятався четвертий ефір "Танців з зірками"

Скандал з Ямою та заклеєний рот Нікітюк: чим запам'ятався четвертий ефір "Танців з зірками"
Фото: 24.tv
  • Вчора відбувся четвертий прямий ефір популярного танцювального шоу.
  • Леся Нікітюк цього разу станцювала запальний квікстеп.
  • Свій танець знаменитість вирішила присвятити високим дівчатам.
  • Не обійшлося і без скандалу.

 

У неділю, 16 вересня, на екрани вийшов черговий випуск нового сезону шоу "Танці з зірками". Зіркові учасники запалили на головному паркеті країни у прямому ефірі. Серед них була і телеведуча Леся Нікітюк. Її партнер Максим Єжов - дворазовий чемпіон України зі спортивно-бальних танців.

Цього разу пара вийшла на паркет із запальним квікстепом. Свій танець знаменитість вирішила присвятити високим дівчатам.

Варто відзначити, що під час минулого виступу між Владом Ямою та Лесею спалахнув справжній скандал, через різкий коментар судді та відповідь Нікітюк. 

Відео дня

"Сьогодні танцюю за всіх високих дівчат, яких називали "драбинами" і за всіх тих, кого мама била "мокрими трусами"... І ще одне: любіть себе і ніколи не комплексуйте", – сказала Леся. 

Після виступу Леся навіть заклеїла рот, щоб не сказати зайвого знову. 

Цього разу пара отримала кращі оцінки та більше похвали. Загалом судді оцінили їх виступ на 22 бали.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (10)
  • Pavel Kondrashov

    Что и требовалось доказать, просто приколистка среднего масштаба. Но прыгала отменно, но мало. Своими приколами все портит.
  • Виталия Заднипрянец

    Леся так тримати. 😘😘😘
  • Alex Varmint

    Ну с неё село уже не выйдет никогда, как бы она не пыталась. Она всем поведением показывает, что она чистое быдло. Смотреть передачи с её участие просто противно.
  • Alex Varmint

    Кто эту бычку вообще в общество выпустил. На неё смотреть противно, хамоватая клюшка )
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній) 11:07 Хмельницький комунальник може сісти на 10 років за хабарництво 10:02 Скільки коштує ванна гарячої води у Хмельницькому
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up