"Ваша самба гірша за мою китайську". Третій ефір "Танців з зірками" став провальним для Лесі Нікітюк

"Ваша самба гірша за мою китайську". Третій ефір "Танців з зірками" став провальним для Лесі Нікітюк
Фото: viva.ua
  • Вчора відбувся третій прямий ефір популярного танцювального шоу.
  • Леся Нікітюк цього разу станцювала самбу. Але за танець її розкритикували.
  • Через низькі бали від суддів вона опинилася в кінці турнірної таблиці.
  • Однак харизматичну телеведучу врятували глядачі. 

У неділю, 9 вересня, на екрани вийшов третій випуск нового сезону шоу "Танці з зірками". 12 зіркових учасників запалили на головному паркеті країни у прямому ефірі. Серед них була і телеведуча Леся Нікітюк. Її партнером став Максим Єжов - дворазовий чемпіон України зі спортивно-бальних танців.

Цього разу пара хмельничанки вийшла на паркет останньою. Леся і Максим виконали запальну самбу. Після виступу журі багато говорило про помилки, яких припустилася Леся. Так, Владу Ямі заважали незакриті стопи та коліна під час танцю, а для Катерини Кухар виконання самби стало, навіть, незрозумілішим за китайську мову. Однак пару похвалили за емоційність виконання. Лесю прозвали "соковитою оливкою" шоу.

Судді оцінили танець пари досить низько, поставивши лише 16 балів. Таким чином Леся і Максим опинилися на останньому місці турнірної таблиці. Однак врятували їх телеглядачі, які віддали за них багато голосів.

Відео дня

У третьому прямому ефірі шоу покинули Павло Зібров та Марія Шмельова.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (8)
  • Слава

    Перш ніж критикувати подивіться на себе.

    Pavel Kondrashov

    Pavel Kondrashov reply Слава

    Совершенно с Вами согласен. Посмотрел и понял, я не сторонник стадных вкусов. Ах, ох и ой.  Леся  приколистка и это её конек. Только иногда надо еще и сдерживаться. А Вы, Слава, можете поддакивать кому угодно.
  • Pavel Kondrashov

    Ни актриса, ни певица, ни  художник, ну просто .... Ей место в дизель шоу или 95 квартал. Да и то за хамство не возьмут. Однобокая, предсказуемая, повторяющаяся приколистка.
  • Alina Niskevich

    А танці то не її....

    Alina Niskevich reply Alina Niskevich

    Оксана Шаєвська не спорю

    Оксана Шаєвська reply Alina Niskevich

    Тож не всі можуть бути танцюристами.
  • Оксана Шаєвська

    Лесіне почуття гумору неперевершене!Вміє рота затулити!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) Від читача 11:17 У Старокостянтинові розпочато відстріл домашніх тварин. Вбивство кішки на ім'я Мішелька. 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень 10:19 У Хмельницькому районі виявили сім’ю з трьома дітьми, яка живе без електрики
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up