Скорпіонам – кохання, Тільцям – сварка: гороскоп на тиждень 26 вересня - 2 жовтня

Скорпіонам – кохання, Тільцям – сварка: гороскоп на тиждень 26 вересня - 2 жовтня
Фото з відкритих джерел
  • Гороскоп на тиждень розповість, кого можуть підставити друзі, хто має покластися на власну інтуїції, а на кого «нападуть» гроші.  

Підвищення по роботі, романтичної зустрічі чи великої сварки – кому чого чекати оповість гороскоп від «Главред».

Овен

На цьому тижні Овнам слід трохи зменшити оберти і не намагатися контролювати все навколо себе. Частіше прислухайтеся до підказок інтуїції, вона приведе до бажаного результату. Позбудьтеся зайвої тривоги, вона стримує вас у починаннях.

У професійній діяльності варто проявити гнучкість. Не робіть ставку на агресивні методи, це призведе до конфлікту.

Відео дня

Фінансове становище порадує, інвестиції принесуть додатковий дохід і позбавлять від проблем.

В особистому житті Овнів чекають нові знайомства. Настає час романтики і флірту. Ви можете зачарувати співрозмовників, не докладаючи великих зусиль. Вільні представники знака на цьому тижні точно позбудуться цього статусу.

Тілець

Відкриються нові перспективи. Ви зможете проявити свої сильні сторони. Для цього маєте здолати свої страхи й відкинути негативні думки та упередження. Ви зможете залишити далеко позаду своїх суперників і конкурентів та досягти поставлених цілей. Щоб домогтися бажаного, доведеться подвоїти зусилля, однак після будете насолоджуватися своїм тріумфом.

Фінансове становище – стабільне. Ви грамотно розпоряджаєтеся бюджетом, і це дозволяє побалувати себе приємними покупками.

На любовному фронті у Тільців - не все гладко. Можуть вилізти на поверхню розчарування минулого й викликати розбіжності в парі. Не варто провокувати сварки, проявіть терпимість по відношенню до коханої людини. Спільне проведення часу допоможе зміцнити ваш союз.

Близнюки

Близнюків чекає тиждень, сповнений приємних подій і щасливих моментів. Неприємності й труднощі попереднього періоду відступають, і ви можете видихнути та добре розслабитися. З’явиться можливість зайнятися цікавою справою, взяти участь в серйозному проекті. Ви контролюєте ситуацію, тому дрібні неприємності не принесуть особливих проблем. Ви впораєтеся з усіма труднощами, головне - зберігати спокій.

Вільним представникам знака зірки обіцяють приємні зустрічі й знайомства. На цьому тижні ви зможете зустріти людину, яка стане і близьким другом, і другою «половинкою» для вас.

Рак

Ракам на цьому тижні варто проявити розсудливість. Не поспішайте приймати важливі рішення і не дозволяйте іншим у будь-який спосіб  впливати на вас. Терпимість по відношенню до слабкостей інших і дипломатія стануть вашими ключами до успіху.

У ці дні може стріти недоброзичливих людей, не піддавайтеся на провокації, бо ризикуєте нажити ворогів.

Включіть режим економії, щоб не залишатися на мілині.

Раки на цьому тижні отримають найбільше задоволення від сфери особистих відносин. Ваша кохана людина порадує приємними сюрпризами і новинами, вам вдасться знайти спільну мову й уникнути сварок та розбіжностей.

Вільних знаків чекають цікаві знайомства, що можуть перерости в романтичну історію.

Лев

Леви в ці дні повинні більше уваги приділити самоосвіті. Курси підвищення кваліфікації стануть цінним вкладенням, яке допоможе досягти нових професійних вершин. Зможете знайти союзників, однодумців і впливових покровителів, які підтримають ваші ідеї.

Ваш бюджет цього тижня може бути трохи обмежений, тому варто стежити за витратами.

Левів чекає незабутній любовний час. Ви зможете забути старі образи й розбіжності, та налагодити відносини з дорогою людиною. Відверта розмова допоможе розв’язати проблеми та зміцнить союз.

На вихідних вирушайте в невелику подорож.

Діва

На цьому тижні Дівам не варто ускладнювати ситуацію. Вирішуючи складні питання, дотримуйтеся чіткого плану і пам'ятайте, що простота допоможе швидше досягти бажаних результатів.

У професійній діяльності потрібно пред'являти менше вимог і зосередитися на виконанні поточних справ. Ваші активність та ініціативність допоможуть досягти успіху.

У фінансових питаннях варто діяти обережно і бути ощадливим. Не виключено, що вас чекають непередбачені витрати і накопичення допоможуть пережити їх без сильних потрясінь.

Ви прагнете збалансувати своє професійне й особисте життя, проте на цього тижня досягти гармонії буде вкрай складно. Ви будете розриватися між професійними обов'язками і рідними людьми, які вимагають вашої уваги.

На вихідних присвятіть час сім’ї, залишивши роботу за порогом.

Терези

Цей тиждень буде вдалим для Терезів. Що б ви не задумали, - як в особистій, так і в професійній сфері, - має високі шанси втілитися в життя. Однак, для того, щоб досягти бажаного, - потрібно встати з дивана і виявити активність. Ніхто нічого за вас не зробить.

Несподівані грошові надходження дозволять зробити великі покупки. Можна випробувати щастя і в лотереї – грошова удача на вашому боці.

На цьому тижні Терези зможуть зустріти людину, яка змусить серце битися частіше. Не варто приймати поспішних рішень і давати порожніх обіцянок, потрібно придивитися до людини краще. Дайте собі час, аби дізнатися про неї більше.

Зможете помиритися зі своєю другою «половинкою» і налагодити відносини з родичами.

Скорпіон

На цьому тижні Скорпіонам варто більше прислухатися до підказок інтуїції і менше - до порад оточуючих. Проявляйте обережність у спілкуванні. Не варто довіряти важливу для вас інформацію малознайомим людям.

Не виключені поїздки, які принесуть масу приємних вражень і корисних знайомств.

Ваші професійні успіхи залежатимуть від того, наскільки грамотно зможете вибудувати комунікацію з людьми. Фінансове становище порадує стабільністю.

В особистому житті Скорпіонів настав час для приємних змін. Вільні представники знака можуть зустріти свою другу «половинку». А ті, хто в парі, - зважаться на більш серйозний крок, що зміцнить відносини і винесе їх на інший рівень.

Стрілець

Добра нагода розкрити свій творчий потенціал та стати ще ближчим із рідними. Доброзичливість тільки зміцнить вашу впевненість у собі, що недавно була підірвана.

Ключ до вашого успіху - у вашому великій майстерності. Насправді, ви дуже ефективно контролюєте свій час, оптимізуєте процес, розвиваєтеся і не зупиняєтеся на досягнутому. Фінансова удача дозволяє вам робити все, що завгодно. Зможете побалувати себе і своїх близьких покупками для душі.

Відкриваєте свого партнера або поглибите свої минулі зв’язки. Не соромтеся бути відкритим, насолоджуйтеся силою любові, тому що нагорода відповідатиме вашим найсміливішим очікуванням.

Козеріг

Вам доведеться пристосовуватися до обставин, що склалися. В іншому випадку ризикуєте розтратити свою енергію на безрезультатні й  виснажливі кроки, оскільки не зможете бути досить переконливими. Прийміть рішення і будьте терплячі.

Вам доведеться покладатися тільки на свою волю, щоб вибратися з цього скрутного становища.

Стримайте витрати і відмовтеся від непотрібних покупок. Побережіть  гроші.

У відносинах з близькою людиною проявіть варто терпимість, однак не жертвуйте своїми інтересами й цінностями. Можливо, напругу днів допоможе розсіяти відверта розмову.

Водолій

У вас є можливість бути поміченим впливовими людьми, тому не соромтеся і продемонструйте свої сильні сторони. Це принесе користь для вашого професійного успіху.

Перед вами відкриваються можливості, які допоможуть змінити життя на краще. Ваше ділове чуття особливо гостре. Не виключено, укладення вигідної угоди. Це допоможе поліпшити матеріальне становище.

Спілкування з другою «половинкою» цього тижня принесе Водоліям тільки задоволення. Нічого не зможе затьмарити ідилії вашого союзу.

Риби

Ви вступаєте в новий період. Не бійтеся шукати відповіді. Це може принести велику особисту вигоду і розраду. Підготуйтеся до прекрасного тижня.

Вільні представники Риби можуть зустріти людину, яка різко переверне їхнє життя і змусить відчути сильні емоції. Насолоджуйтеся цим періодом любові і пристрасті.

А ви вірите в гороскопи?

Читайте також:

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up