"Смачна вечеря, інтимна атмосфера": що хочуть хмельничани на Валентина (ОПИТУВАННЯ)

"Смачна вечеря, інтимна атмосфера": що хочуть хмельничани на Валентина (ОПИТУВАННЯ)
  • Романтична вечеря – кращий подарунок від жінки, стверджують хмельницькі чоловіки.
  • Прекрасні пані ж хочуть уваги та побільше яскравих емоцій.
  • В фаворі квіти, домашній затишок, прогулянки та кіно.

Наближається день Святого Валентина. В повітрі літає дух романтики, а закохані пари ламають голову, що ж подарувати своїй половинці.

Завдання й справді не легке. Багато хто вважає, що ціна подарунка вирішує все. Чим дорожчий презент, тим більшою за нього буде дяка. Звісно ж сумка Louis Vuitton чи iPhone 7 нікого не засмутять, але є одне “але”.

Як показало опитування, проведене журналістами vsim.ua, більшість хмельничан прагнуть зовсім не матеріального, а простого відкритого спілкування, побільше уваги та трішки романтики.

Відео дня

"Щоб ми були лише вдвох"

C:\Users\Користувач\Desktop\22490005_166258607290419_8513095522505236821_n.jpg

- Хотілося б, щоб у цей день коханий подарував мені свою увагу. Щоб ми були лише вдвох і нічого не відволікало, жодних дзвінків і сторонніх людей. І в майбутньому: кожен день був схожий на День Св.Валентина або ще й кращий, а ще б я не відмовилась від квітів. Великого букета червоних троянд, - говорить студентка Катерина.

"Гарні фотографії – це завжди приємно"

G:\DCIM\107NIKON\DSCN6643.JPG

- Дарувати потрібно емоції, враження. Я б хотіла отримати подарунковий сертифікат на якусь красиву фотосесію для себе коханої. Гарні фотографії – це завжди приємно. І позитивний настрій і пам'ять в одному флаконі, - говорить продавець-консультант Лариса. А ще рожеві троянди. Багато рожевих троянд. 

- Я люблю сюрпризи. Це може бути вечеря при свічках, спільних похід на якийсь гарний фільм або просто прогулянка удвох по місту. Головне, щоб це було спонтанно і не лише на день закоханих. Приємні дрібниці актуальні завжди.  

"Очікую на пропозицію руки і серця"

G:\DCIM\107NIKON\DSCN6646.JPG

- Я очікую на пропозицію руки і серця. Ми давно разом – уже пора! На День Валентина – це був би кращий подарунок. В якійсь приємній атмосфері, де є легка музика, свічки… Було б ідеально, - каже Інна.

"Романтична вечеря з квітами та вином"

G:\DCIM\107NIKON\DSCN6647.JPG

- Романтичну вечерю з квітами та пляшечкою вина. Цього достатньо. Мені здається, що проведений час з коханим – уже подарунок. Це спільні спогади, незабутні моменти. Що ще треба для щастя, - каже Тетяна.

"Парфуми, можливо щось із косметики"

G:\DCIM\107NIKON\DSCN6648.JPG

- Мабуть, банально парфуми, можливо щось із косметики. Якщо коханий знає смаки та побажання своєї дівчини, він сам обере підходящий подарунок. Головне, щоб це було щиро й від чистого серця, - каже Анна.

"Чоловік має проявити свою фантазію"

C:\Users\Користувач\Desktop\27459321_439382603145502_7415182503773896282_n.jpg

- Оригінальне освідчення в коханні. Кожна жінка хоче, щоб час від часу її дивували, робили для неї шалені вчинки. Чоловік має проявити свою фантазію, я люблю креативні подарунки. Час, який буде витрачено на пошук презента, говорить більше за сам подарунок, - каже Марія. 

"Дарувати своє тепло, час, емоції"

G:\DCIM\107NIKON\DSCN6649.JPG

- Квіти. Я люблю весняні тюльпани, ромашки. Багато не чекаю, гадаю, що в це свято просто потрібно приділити коханій людині увагу. Дарувати своє тепло, час, емоції, - каже Інна. 

"Зроблене своїми руками"

G:\DCIM\107NIKON\DSCN6664.JPG

- Головне - увага. Жоден подарунок не замінить спілкування. Не смс з привітанням в соцмережі, а проведений разом час, живе спілкування. Можливо, прогулянка по місту, кава та приємна розмова, каже Мирослава (ліворуч).

- Можливо, щось зроблене своїми руками. Листівка або сувенір. Щось креативне. Щоб відчувалося, що в подарунок вклали частинку своєї душі, - каже Даша (праворуч).

"Смачна вечеря, інтимна атмосфера" 

G:\DCIM\107NIKON\DSCN6667.JPG

- Романтичний вечір з коханою дівчиною. Смачна вечеря, інтимна атмосфера та, по суті, й усе. Це чоловіки мають дивувати своїх коханих і дарувати їм подарунки, а не навпаки. А в мене це подвійне свято: маму, яку я дуже люблю і поважаю, звати Валентина, тому кожного разу роблю щось приємне і для неї, - каже Влад.

"З коханою добре будь-де"G:\DCIM\107NIKON\DSCN6668.JPG

- Проведений разом час. Можливо, чашка кави зранку і весь день удвох. З коханою добре будь-де, навіть вдома перед телевізором. Можна приготувати разом романтичну вечерю, послухати музику, подивитися фільм, - каже Олександр.

"Дівчині достатньо просто бути поруч"

G:\DCIM\107NIKON\DSCN6673.JPG

- Подарунки маю дарувати я, а дівчині достатньо просто бути поруч. Не обов’язково висловлювати свої почуття щось даруючи, а якщо й дарувати, то свою посмішку, гарний настрій та море позитиву, - вважає Павло.

"Дарувати потрібно емоції"

G:\DCIM\107NIKON\DSCN6674.JPG

- Розваги: пейнтбол, картинг, похід до квест-кімнати. Дарувати потрібно емоції, цікаво проведений час. Щось що запам’ятається надовго, щось небуденне, - каже Анатолій.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) Від читача 11:17 У Старокостянтинові розпочато відстріл домашніх тварин. Вбивство кішки на ім'я Мішелька. 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень 10:19 У Хмельницькому районі виявили сім’ю з трьома дітьми, яка живе без електрики
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up