“Спи спокійно, мій друже, я тебе не забуду ніколи!”: загинув військовий з Кам'янеччини

“Спи спокійно, мій друже, я тебе не забуду ніколи!”: загинув військовий з Кам'янеччини
  • Сергію Сабадашу було 43 роки. 

  • В нього залишились батьки, дружина та двоє дітей.

 

Сумна скорботна звістка для Хмельниччини. На війні загинув Сергій Сабадаш. Йому було 43 роки. Він мешкав у селі Фурманівка Кам'янець-Подільського району. 

Про смерть Героя на своїй сторінці у Фейсбуці повідомляє голова районної ради Кам’янця Михайло Сімашкевич. 

“У тяжкий для України час він поклав своє молоде життя за свободу кожного з нас, за те, щоб небо над нашою рідною Україною було мирним і вільним! Чуйним, добрим, надійним, добросовісним, завжди готовим допомогти всім, хто цього потребує,  – таким пам’ятають Сергія Сабадаша його друзі, односельці. Щирі співчуття рідним,” - йдеться в дописі Михайла Сімашкевича.

Відео дня

Фото з Фейсбук-сторінки Сергія Сабадаша

На сторінці Сергія Сабадаша у Фейсбуці друзі та брати по зброї залишають слова скорботи та співчуття рідним.

Михайло Басістий з розбитим серцем прощається з найкращим другом дитинства:

 “...Хочу з вами поділитися однією історією - жили собі в одному селі два найкращі товариші, дружили, ходили разом до школи, разом вчилися їздити на велосипеді, разом, як і всі діти, робили якісь негарні вчинки, за які діставали на горіхи від батьків, разом перший раз йшли на дискотеку або в кіно до сільського клубу і стояли горою один за одного. Хлопці виросли, закінчили школу, їхні життєві дороги розійшлися в різні сторони, в кожного своя сім'я, свої проблеми. Але не забували один одного, переписувалися, а при зустрічі обіймалися як рідні. Проклята війна ввірвалася в нашу країну у 2014 році, хлопці не стояли осторонь, боронили свій край в лавах ЗСУ в різних підрозділах. Але повернулися до своїх родин та продовжили своє спокійне життя. Після 24 лютого Сергій Сабадаш знову повернувся до війська на захист своєї Батьківщини. Вчора я дізнався, що мого найкращого друга дитинства не стало...Він загинув за наш з вами спокій! Я не можу передати словами, що я зараз відчуваю, не можу написати до його дружини, щоб її підтримати морально, бо знаю, що їй зараз не до мене. Я собі не уявляю, що зараз відчувають його батьки, його дорослі діти. Як можна пояснити дитині, що його тата більше немає, як зрозуміти батькові з матір'ю, що їх син не повернеться додому. Серце розривається від болю та жалю, та кипить ненавистю до російської потвори!!! Спи спокійно мій друже, я тебе не забуду ніколи!!!”

У відданого захисника України залишились батьки, дружина, син та донька

Читайте також:

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Гена Гена

    Співчуття рідним. Слава герою. Земля йому пухом.
  • Михайло Басістий

    Людина з великої літери!!! Земля тобі пухом!!!

keyboard_arrow_up