Так тримати! 55-річний Андрій робить розтяжку і радить займатись спортом через "не можу"

Так тримати! 55-річний Андрій робить розтяжку і радить займатись спортом через "не можу"
  • 55-річний Андрій Зінгайло жартує, займається спортом ще з пелюшок.
  • Велосипед, пробіжка, тренажери і футбол – це ще не все, що дозволяє  чоловіку підтримувати себе у формі. 
  • Каже, встає о п’ятій ранку, їсть як вовк і не курить. Отож, давайте знайомитись.

 

Синій спортивний костюм і сіра куртка. Чоловік неквапливо розминається біля тренажерів, тоді починає робити вправи. Спочатку віджимається на брусах, далі робить розтяжку, як для чоловіка – відмінну. Це Андрій Зінгайло. Йому 55 років. Все дитинство він провів у парку Франка. Тут відчуває себе, як вдома. Розповідає, займається спортом з дитинства і змушує це робити свою сім’ю. 


- Як став ходити в дитинстві, так зразу і почав займатись, - жартує Андрій. – Спочатку займався боротьбою, потім був велоспорт, футбол. Футбол є в моєму житті і досі. Веду не активний, а гіперактивний спосіб життя. 
Найрідніші жінки Андрія теж не відстають. Донька займається спортом, дружина вдома робить зарядку. На запитання, що дає йому спорт, не довго думаючи відповідає – бадьорість і мотивацію. 

Чоловік ділиться з нами секретами своєї енергійності. Розповідає, прокидається о 5-й ранку, коли був сезон. то в місті його було не знайти. Одразу вдосвіта їхав до лісу збирати гриби. Харчується, як всі. Не курить. Усім радить не лінуватись, а іноді робити щось через "не можу".  А ще треба вибирати сильнішого суперника, тоді буде на кого рівнятись.

Відео дня

- В нас люди ліниві. Найголовніше, пересилити себе. Ще з дитинства ми з братом змагались одні з одним - хто зробить чогось найбільше. Коли мені було 10 років, мені брали грати у футбол хлопці на 3-4 роки старші. Розумієте, результату ж не буде, якщо буде два однакових боксери. Тоді будете на місці топтатись. Треба завжди прагнути до кращого, - каже Андрій Зінгайло.

З журналістами vsim.ua Андрій поділився вправами, які робить щоденно ось уже багато років. 

Щодень Андрій підтягується на тренажері. Каже, це корисно для м'язів рук і хребта.

55-річний чоловік має хорошу фізичну форму. 

Читайте також: Так тримати! 77-річна хмельничанка щодня займається спортом з макіяжем і при параді
 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up