Таксист з Волочиська відмовився везти киян, бо вони ненавидять мову. Поспілкувалися з ним

Таксист з Волочиська відмовився везти киян, бо вони ненавидять мову. Поспілкувалися з ним
  • “Я ненавиджу вашу мову”, - із цих слів розпочався скандал у київському таксі.
  • Через це водій відмовився везти пасажирів і попросив їх залишити салон. 
  • На цьому грунті конфлікт розгорівся ще дужче.
  • З’ясувалося, що таксист родом із Волочиська.
  • Журналістка vsim.ua поспілкувалася із ним і дізналася, як йому працюється в столиці. 

Конфлікт у Києві за участі хмельничан - востаннє про таке розповідала вам вчора, 6 грудня. Інцидент стався між зоозахисниками й міським головою Старокостянтинова. Детальніше про це читайте в цьому матеріалі. 

“Я ненавиджу вашу мову”

Нині соцмережами поширилося відео, на якому стався мовний конфлікт між громадянами у таксі. Було це в Києві. А сам таксист - 23-річний Анатолій із Волочиська. Все те, що зафіксовано на відео, сталося в неділю, 5 грудня. Для водія це був звичайний робочий день. Анатолій розповів, що працює у службі таксі “Bolt”. Вона функціонує за наступною схемою: пасажири замовляють машину в спеціальній програмі, яка визначає їхнє місце знаходження. Таким чином водій і виїжджає на виклик. 

Саме з питань про те, як працює служба таксі “Bolt”, і розпочався діалог скандальних пасажирів Анатолія. Вони сіли до машини о 12:45. Чоловік сидів біля водія і ставив питання стосовно роботи таксі. А от позаду вмостилася жінка, Таксист каже: обидвоє були нетверезі. Розповідає, що забрав їх із Дарницького ринку, але до пункту призначення так і не довіз.

Відео дня

Вже після того, як Анатолій зупинився, конфлікт загострився. Чоловік став вимагати у нього повернути кошти за поїздку. Таксист погодився віддати гроші, але не всю суму, а лише за проїхані кілометри. Він пояснив пасажиру, що решту вже списала програма. Тоді в сторону Анатолія “полетіло” чимало образливих слів, і навіть нецензурної лексики. Чоловік сказав, що він киянин і запитав звідки родом водій. Анатолій сказав: “З Хмельницької області”. Ця відповідь ще дужче розізлила пасажира. Він промовив щось на кшталт “Понаїхали” і продовжив матюкатися. 

Таксист реагував на все спокійно. І в результаті погодився віддати їм всю суму, лише для того, щоб скандальні пасажири залишили машину. Що й врешті сталося. 

У хмельницьких спільнотах люди стали писати в коментарях про шалену витримку таксиста. На що він відповідає: “Все це набув з досвідом”. Адже працюючи з пасажирами, трапляються різні історії. 

Детальніше, як все відбувалося, дивіться на відео, що нижче. 

Буває, що погрожують чи не платять гроші

Як я вже зазначала вище, Анатолій родом із Волочиська. Саме там, у рідному місті, він і почав таксувати. Розповідає, що почав цим займатися через три причини: вільний графік, свобода і швидкі гроші. Наприклад, таксуючи у Волочиську, він заробляв приблизно 25 тисяч гривень. Переїхавши до столиці - зарплата зросла вдвічі. 

Крім того, Анатолій створив свій канал на YouTube, котрий назвав: “Таксі дей-еврідей”. Розповідати, чому й навіщо його створив - поки відмовляється. Каже, планує зняти на цю тему окремий матеріал. Допоки на його каналі є всього 4 відео. Окрім мовного конфлікту, там є інші історії пасажирів, які мають політичне підгрунтя. Однак найбільше переглядів зібрало саме те відео, де киянка каже про ненависть до української. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (60)
  • Володимир Каличак

    щось цей херой не дорозповідає
  • Сергей Рыбак

    Молодець земляк мій
  • Марина Розуваєва

    Молодець
  • Тетяна Чернова

    Не набридло про це говорити цілий тиждень? І не факт, що це правда.

keyboard_arrow_up