Танець Венздей — ЗСУ версія. Яскраві ролики військових, які заполонили мережу

Танець Венздей — ЗСУ версія. Яскраві ролики військових, які заполонили мережу
  • В популярній мережі TikTok завірусився новий тренд — відтворити рухи героїні з популярного серіалу Netflix. 

  • Українські захисники не відстають від життя. Вони також приєдналися до так званого флешмобу та затанцювали популярний танець. 

  • Дібрали для вас найяскравіші ролики військових. 

Нещодавно стрімінговий сервіс Netflix випустив новий серіал — римейк на “Сімейку Аддамс”. Кінострічка швидко набула популярності в усьому світі. А танець головної героїні Венздей Аддамс став вірусним — його перетанцьовують та виставляють ролики у TikTok. 

Українські військові вирішили не відставати від всесвітнього тренду. Незважаючи на війну, вони на передовій також затанцювали не гірше головної героїні Тіма Бартона під сингл Леді Гаги "Bloody Mary". Захисники швидко увірвалися в тренди TikTok. Бійці показали справжню акторську майстерність і отримали масу схвальних відгуків від користувачів. 

Танець Венздей військові танцювали просто у лісопосадках, деякі намагалися з точністю відтворити рухи і навіть відзняли ролики з кількох ракурсів, повторюючи зйомки в серіалі. Хтось навіть рухався під оригінал музики з серіалу. Є навіть ролик від регулювальників дорожнього руху. 

Відео дня

Тож цього тижня замість звичних мемів, ми дібрали для вас найоригінальніші ролики танцю Венздей у виконанні ЗСУ з мережі інтернет:

@nazario.man Я не танцюрист, але без тренувань наче шось вийшло😅 #wednesday #wednesdayaddams #зсу #тренд #українськийтікток #Україна ♬ original sound - heyy

@ozmarkk Ви просили на біс, тримайте 🥰 Давайте відмічати в коментах @Jenna Ortega та @Netflix Це була командна робота, ми старалися для вас, мої любі, що ви думаєте?) 🥰🙈 #wednesday #wednesdayaddams #wednesdaynetflix #wednesdaydance #CapCut #ozmarkk #tiktokukraine #тіктокукраїна #українськийтікток #українськийконтент #рекомендації #славаукраїні #україна #ukraine #army #armedforces #military #зсу #ссо #нгу #aesthetic #українапонадусе #люблюукраїну #оркибудутьувогні #рек #globalrecommendations #slavaukraine #zsuhub #fyp #глобальнірекомендації #рекомендаціїукраїна #зсухаб #українапереможе #світлопереможетемряву #люблюукраїну #зсутанці #tiktokdance #мовамаєзначення ♬ Goo Goo Muck - The Cramps

@nationalpoliceua Сигнали наших регулювальників навіть простіші, ніж танок #wednesdayaddams Дбаймо про безпеку разом 🙌 #поліція #регулювальник #поліціяукраїни #wednesday #policeukraine #рекомендації #viralvideo #fyp ♬ original sound - heyy

@_go_odwin_ #уэнздейаддамс #зсу #зсу_найкращі #бандерівці #бандерівці #славаукраїні🇺🇦🇺🇦🇺🇦 #україна🇺🇦 #зсу🇺🇦 #венздей ♬ original sound - Netflix Sverige

@battalion.dyke.pole Танець Венсдей ЗСУ версія #wednesday #венсдейаддамс #зсу #середа #україна ♬ original sound - heyy

@maksimgreeen

 

♬ original sound - oh

@__mishanina_ а ви уже подивилися цей серіал?) #рекииииииииииииииииииииииииииииии #українатікток #yensdey ♬ original sound - heyy

Що треба знати про танець Венздей

23 листопада на платформі Netflix вийшов серіал “Wednesday” про Венздей Аддамс – загадкову і похмуру доньку Мортиції та Гомеса Аддамсів, яку перевели у школу Nevermore Academy.

Головна героїня — 16-річна дівчинка. Вона у готичній сукні на шкільному балу виконала дивний танець. Цікаво, що рухи вигадала сама виконавиця ролі Венздей Дженна Ортега. І хоч героїня танцювала під "Goo Goo Muck" гурту The Cramps, в мережі завірусився ролик з прискореним синглом Леді Гаги "Bloody Mary" 11-річної давності.

Після гучного успіху серіалу мільйони молодих людей почали публікувати відео з танцями, наслідуючи головну героїню.

Про що серіал "Wednesday"

Цей серіал — частково ремейк "Сімейки Аддамс" 90-х років. Але на відміну від старих екранізацій, у екранізації Тіма Бартона дівчинка-соціопатка Венздей з готичним нахилом виходить з тіні своїх батьків і стає повноцінною героїнею.

У 8 епізодах режисер розкрив непрості взаємини героїні з батьками і однолітками. В історії також з'явилися фантастичні істоти, а сама Венздей отримала екстрасенсорні здібності. Серіал побив рекорди за переглядами на стрімінговому сервісі Netflix після першого ж тижня трансляції.

А ви вже переглядали серіал? Діліться своїми враженнями від перегляду.

Читайте також:

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up