Попри прокляття Могилевської та травму руки Леся Нікітюк вийшла на паркет "Танців з зірками"

Попри прокляття Могилевської та травму руки Леся Нікітюк вийшла на паркет "Танців з зірками"
Фото: Главком
  • Під час другого ефіру нового сезону "Танців з зірками" Леся Нікітюк та її партнер Максим Єжов станцювали ніжний віденський вальс.
  • Через травму ліктя Леся була змушена вийти на паркет у пов'язці.
  • Попри це,вона отримала багато схвальних відгуків від журі та голосів від глядачів.
  • Вчора шоу покинули одразу дві пари.

 

У неділю, 2 вересня, на екрани вийшов другий випуск нового сезону шоу "Танці з зірками". 14 зіркових учасників запалили на головному паркеті країни у прямому ефірі. Серед них була і телеведуча Леся Нікітюк. Її партнером став Максим Єжов - дворазовий чемпіон України зі спортивно-бальних танців.

Після критики під час першого шоу Леся вирішила показати на все що здатна. І хоча зірка отримала травму ліктя під час минулого виступу та зупинятися вона не стала. На паркет дівчина вийшла з перев'язаною рукою.

"Може й мені від Слави Камінської щось передалося, прокляття Могилевської сильна штука", - пожартувала Нікітюк перед виходом на сцену

Відео дня
blockquote>

Пара Лесі та Максима знову виступила другою. Цього разу вони станцювали ніжний Віденський вальс. Журі оцінили виступ хмельничанки краще ніж минулого разу. Схвальних відгуків було значно більше.

"Ви прямуєте вірним шляхом. Можливо, повільніше, ніж дехто з пар, але все ж таки, це вже не Хмельницький, але ще й не Київ. Такий собі "Васильківський бал квітів", - зауважив Влад Яма.

Дмитро "МОNATIK" похвалив пару за вибір пісні та назвав Лесю незламною та водночас тендітною

"Я пишаюсь тобою, ти приклад дівчини, яка попри перешкоди, які частенько дарує життя, все одно береш і квітнеш", - сказав він.

Хоча пара отримала не дуже високі бали від журі, але глядачі віддали за них багато голосів. Тож Леся з Максимом пройшли далі.

А шоу цього разу покинуло одразу дві пари. Слава Камінська з партнером були дискваліфіковані з проекту через травму співачки, яку вона отримала під час тренувань до першого ефіру. Злата Огнєвіч з Дмитром Жуком набрали найменше голосів під час другого ефіру. Тому вони першими вилетіли з шоу "Танці зірками".

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 11:41 Хмельницькі волонтери везуть авто військовим: потрібно пальне 11:01 Погрожував і вимагав пенсію. У Волочиську онук кривдив бабусю 10:15 Куди вступити після 9 та 11 класу: огляд навчальних закладів Хмельницького 10:02 Звільнено працівницю ТЦК, яка зі стоматологом організувала корупційну схему на Хмельниччині 09:02 У Кам’янці-Подільському відкрили меморіальну дошку саперу Івану Остапову photo_camera 21:21 У Хмельницькому призупинять опалювальний сезон 20:24 Зґвалтування 6-річної дитини та 76-річної жінки: сексуальні злочини на Хмельниччині 19:02 Через війну не вистачає водіїв: яка ситуація в громадському транспорті Хмельницького photo_camera 18:27 Чергова сесія Хмельницької обласної ради: які рішення приймали photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up