"Проспівала історію життя": хмельничанка потрапила у тренувальний табір шоу "Х-фактор"

"Проспівала історію життя": хмельничанка потрапила у тренувальний табір шоу "Х-фактор"
  • На телеканалі "СТБ" вийшов третій випуск нового сезону популярного шоу "Х-фактор". Серед вокалістів була і Тетяна Рябініна з Хмельницького.
  • Жінка прийшла на шоу, щоб розповісти свою історію життя за допомогою пісні.
  • Тетяна отримала три "так".  Тож незабаром ми зможемо побачити її виступ у нових випусках шоу.

15 вересня на телеканалі "СТБ" вийшов третій випуск нового дев'ятого сезону популярного шоу "Х-фактор". Цього разу кастинг серед вокалістів відбувся у Маріуполі. Серед учасників була і Тетяна Рябініна з Хмельницького.

Тетяна працює актрисою в Хмельницькому обласному музично-драматичному театрі імені Старицького. В інтерв’ю перед виступом вона розповіла, що сама виховує сина, після того як чоловік пішов від них. Тож жінка прийшла на шоу, щоб розповісти свою історію життя за допомогою пісні.

Хмельничанка заспівала пісню Селін Діон "All By Myself". Вокальні дані вразили зал та суддів, однак вибір пісні все ж розкритикували. У результаті Тетяна отримала "так". Її підтримали Олег Винник, Настя Каменських та Андрій Данилко. Одне "ні" дісталося їй лише від Дмитра Шурова.

Відео дня

Тетяна потрапила до тренувального табору. Незабаром ми зможемо побачити її виступ у нових випусках шоу.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
13:22 На Хмельниччині рятувальники дістали кота із колодязя (ВІДЕО) 12:29 У Хмельницькому відбудеться забіг на підтримку «Сталевого кордону» 11:37 Працівники колонії на Хмельниччині знайшли «сюрприз» в помідорах 10:46 Розстріл поліцейських у сусідній Вінничині: поліція шукає нападників Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 09:58 На Хмельниччині за добу сталось три пожежі: що горіло 09:13 На Хмельниччині з 2022 року затримали 86 нелегалів з росії: що з ними зробили 21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up