Це був їх останній бій. Четверо військових з Хмельниччини загинули на війні

Це був їх останній бій. Четверо військових з Хмельниччини загинули на війні
Колаж vsim.ua
  • 28-річний Павло Вінницький загинув на Запоріжжі. 

  • 48-річний Ігор Кузьмін — біля Кліщіївки на Донеччині. 

  • 30-річний Віталій Чернець поклав своє життя в боях за Мар’їнку.

  • А 40-річний Євген Квятковський поліг за Ямпіль. 

Триває український контрнаступ. Ми виборюємо наше право на свободу на незалежність, а наші захисники женуть окупантів з рідної землі. Та страшну ціну доводиться за це платити. Ще четверо військових полягли в боях з російськими загарбниками. Троє поклали голови на Донеччині. Ще один — загинув у Запорізькій області. 

Євген Квятковський

Євген Квятковський Євген Леонідович повоював лише 4 місяці. 40-річного військовослужбовця мобілізували 7 березня цього року до військової частини А 4667, що розташована у Івано-Франківській області. 

Він воював у районі населеного пункту Ямпіль Донецької області. Там же і загинув 26 липня внаслідок мінометного обстрілу позицій з боку противника. Євген отримав вогнепальне осколкове поранення несумісне з життям.

Відео дня

Близькі кажуть, до останнього сподівалися, що це неправда і він десь є поранений, але живий. За словами рідних, Євген загинув в день народження власної доньки.  

Захисник народився, виріс, навчався та працював у місті Хмельницькому. Він закінчив ліцей № 7 (раніше — НВК №7) та МАУП.

Був одружений. Вдома на захисника чекали дружина Наталя, 15-річний син Максим та 11-річна донька Кіра, батьки Світлана Олексіївна та Леонід Вацлавович, сестра Ольга та племінниця Вікторія. А також багато люблячої рідні, друзів та колег.

Прощання із Героєм відбудеться 31 липня об 11:00 в Хмельницькому за адресою вул. Святослава Хороброго, 5. 

Віталій Чернець

Ще одна страшна втрата. 27 липня загинув Віталій Чернець. Герой був із Городоцької громади. Мешкав у селі Жищинці. Друзі розповідають, що Віталій з 2014 року проходив військову службу у зоні АТО. А після звільнення у запас, повернувшись додому, був єдиним годувальником для родини.

30-річний військовий був розвідником-навідником десантно-штурмового батальйону. Навесні цього року його знову призвали до лав ЗСУ. Життя Героя обірвалося під час виконання бойового завдання у селі Мар’їнка на Донеччині, повідомили у Городоцькій міській раді. 

У нього залишилися старенька бабуся, мама, сестра та неповнолітній брат. Про дату та місце прощання з Віталієм проінформують додатково.

Ігор Кузьмін

Чергова трагічна звістка надійшла до Нетішина. 27 липня під час виконання бойових завдань поблизу населеного пункту Кліщіївка Бахмутського району на Донеччині загинув Ігор Кузмін. 

Захисник був із Нетішина. Мав звання старшого сержанта. 48-річний чоловік був стрільцем-помічником гранатометника стрілецького батальйону. Служив у військовій частині А 0501, повідомили у міськвиконкомі Нетішина. 

Був чоловіком та батьком. Дружина Героя пише, що з ним прощатимуться 1 серпня. 

Павло Вінницький

Страшна звістка з фронту надійшла на Кам’янеччину. 27 липня, захищаючи Україну від російської навали, на Запоріжжі, загинув Павло Вінницький. 

Він мешкав у селі Слобідка Рахнівська. Йому було лише 28, повідомив голова райради Кам’янеччини Михайло Сімашкевич. 

Про дату та час прощання з Героєм поки не повідомляють. 

Фото Героя зі сторінки Михайла Сімашкевича

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (10)
  • Тетяна Музика

    Вічна пам'ять і Царство Небесне Героям.
  • Oksana Stahova

    💔💔💔🙏🇺🇦
  • Ірина Весна

    Вічна пам'ять Героям 😪😪😪
  • Ксенія Олійник

    Вічна пам'ять Героям, щирі співчуття рідним

keyboard_arrow_up