У Бахмуті загинув воїн з Хмельниччини Богдан Пазник

У Бахмуті загинув воїн з Хмельниччини Богдан Пазник
  • Захисник був родом з Меджибізької громади. 

Хмельниччина знову втратила мужнього захисника. На Донеччині загинув Богдан Пазник. Чоловік був родом з Меджибізької громади. Звідти і повідомили трагічну звістку. 

Відомо, що Богдан був жителем села Миткивці. Захисник загинув у Бахмуті Донецької області. Обставин і дату його загибелі, на жаль, не повідомляють.

«Молодий і енергійний, стійкий і сміливий, до останнього подиху вірний військовій присязі та своїй країні. Таким знали його друзі і запам'ятає Україна. Це велика втрата для нашої громади та держави. Бо саме такі люди – майбутнє сильної і демократичної України. Не вистачає слів, щоб передати смуток і біль, який торкнувся не лише родини, а й друзів, рідних, знайомих та усіх, хто знав мужнього і відважного патріота, воїна-захисника», - йдеться у повідомленні селищної ради. 

Відео дня

Дату прощання з Героєм і місце обіцяють повідомити згодом. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (101)
  • Аня Мартинкова

    То був однокласник моєї мами наш друг близька людина 😭😭😭😭😭😭😭і ше досі не віриться шо він мертвий але я хочу сказати шо він загинув не 24.03.2023 а 23.03.2023 і не в Бахмуті а в Левані але вічна пам'ять тобі Бодя😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
  • Ріана Раінчук

    Світла Пам'ять тобі ГЕРОЮ,і низький уклін тобі,за все .
  • Вікторія Миколаївна

    Царство небесне Захиснику України. Низький уклін та щирі співчуття рідним.
  • Оленка Андріївна Пожарська

    Вічна пам'ять!!!

keyboard_arrow_up