У День міста в Хмельницькому побралися 10 пар

У День міста в Хмельницькому побралися 10 пар
Фото з сайту Хмельницької міської ради
  • Серед наречених є і військові.

Сьогодні, 30 вересня, Хмельницький відзначає 592 річницю від першої писемної згадки. У цей день в місті побралися 10 пар молодят. З тих, хто одружився - 5 наречених з різних підрозділів Сил оборони України. Про це повідомляє міський голова.

- Життя триває, як би не хотів нас знищити ворог фізично і морально. Українці одружуються, народжують дітей. Сьогодні, у День міста, в Хмельницькому побралися 10 пар молодят. 5 наречених з різних підрозділів Сил Оборони України. Традиційно привітав їх із найважливішим для їхньої родини днем. Побажав дітей, кращих за всіх нас. І щоби рости їм у мирній, переможній Україні, - каже міський голова Олександр Симчишин.

Нагадаємо, що в Хмельницькому академічному музично-драматичному театрі імені Старицького 30 вересня зібралися рідні хмельничан, які віддали за країну життя. Це батьки, дружини, діти, брати чи сестри. Багато хто був одягнений в чорне чи у вишиванки. Більшість не стримували сліз, коли зі сцени звучало ім’я їхнього близького.

Відео дня

Рідним загиблих вручали відзнаки “Почесний громадянин Хмельницького”. Всього було 128 родин. Фоторепортаж дивіться за посиланням. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • 007

    Через кілька  років 5 цих пар розійдуться
  • Ірина Михайлик

    Вітаємо
  • Олена Кенц

    ВІТАЄМО!!

keyboard_arrow_up