У Держекоінспекції Хмельниччини новий керівник

У Держекоінспекції Хмельниччини новий керівник
Фото зі сторінки Держекоінспекції Хмельниччини
  • Віталій Філіпчук раніше обіймав посаду першого заступника начальника Держекоінспекції.

Нового керівника 4 листопада отримав колектив Державної екологічної інспекції у Хмельницькій області.

Віталій Філіпчук змінив на посаді Андрія Мартинова.

Про це повідомляють у пресслужбі Держекоінспекції.

Відео дня

Професійну діяльність в екологічній інспекції Віталій Олександрович розпочав у лютому 2021-го на посаді першого заступника начальника Державної екологічної інспекції у Хмельницькій області.

«Переконані, що ваш професійний досвід, енергія, управлінський талант і організаторські здібності дозволять вам домогтися значних досягнень у непростій справі охорони довкілля Хмельниччини! – зазначають, вітаючи новопризначеного керівника. - Бажаємо, щоб у всіх починаннях вас супроводжувала удача, розуміння та підтримка колег!»

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Читач57

    Да, нічого в нас не міняється і не поміняється, принаймні поки що(((
  • Читач45

    А ще додам:

    Віталій Шевчук - давній соратник Мартинова, працював з ним разом в Департаменті екології, а з приходом Мартинова в ДЕІ став юристконсультом і головним консультантом свого шефа.

    Владислав Зайко - працював антикорупційним уповноваженим у Хмельницькій ДЕІ, виконував всі вказівки Мартинова, не ступав жодного кроку без свого шефа, допомагав Мартинову знайти комунікації в правоохоронних органах і фактично був правою рукою Андрія в інспекції. Від початку війни не ходив на роботу. Пізніше прописався в ДФТГ Авангард Вавринчука
  • Читач45

    Як можна було так жорстко тупити Мартинов, Вавринчук, Зайко, Шевчук ви ж одна команда. Ви протягом двох років мали всю повноту влади в екоінспекції Хмельниччини. За два роки про..али все… Не зняли Даценко і йому подібних…  І результат вашої бездіяльністі - прихід чипушила в інспекцію…  Немає слів стид і позор

keyboard_arrow_up