На Шепетівщині призначили нового керівника поліції

На Шепетівщині призначили нового керівника поліції
  • Новопризначений начальник керуватиме поліцейськими Нетішина.

  • Він має звання капітана поліції та досвід на керівній посаді.

В понеділок, 5 вересня, поліцейським у Нетішині представили нового керівника. Ним став капітан поліції Роман Томчишин. Правоохоронця призначили начальником відділу поліцейської діяльності №1 Шепетівського районного управління поліції. 

Фото зі сторінки Виконавчого комітету Нетішинської міськради

У поліції зазначають, що до цього  Роман Томчишин очолював відділ поліцейської діяльності №2 Кам'янець-Подільського районного управління поліції. А ще раніше працював у патрульній поліції. 

Фото зі сторінки Кам'янецького РУП

Нового керівника нетішинським поліцейським представив виконувач обов’язків начальника  Шепетівського райуправління  Володимир Рой.

Відео дня

На заході також були присутні гендиректор Хмельницької атомної станції Андрій Козюра, очільник Нетішинського міського суду Роман Стасюк, заступник міського голови Іван Романюк та прокурор Роман Семенюк. Новопризначений керівник запевнив, що докладе максимум зусиль, не підведе, гідно виконуватиме покладені функціональні обов’язки. 

—  Сьогодні перед поліцією стоять серйозні завдання і виклики. Я до них готовий і, сподіваюсь, разом з вами ми досягнемо гарних результатів роботи, — заявив Роман Томчишин.

Фото Виконавчого комітету Нетішинської міськради
Фото зі сторінки Шепетівського РУП
Фото зі сторінки Шепетівського РУП

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Василько

    Що ж це за лиця такі? Як вони попадають в поліцію? Нехай здасть всі нормативи спочатку по фізичній підготовці і знання законодовства!
  • Stingray Korvette

    А можна дізнатись, чим попередній начальник не догодив?
  • І Франко

    Обличчя кримінального елемента. Ганьба!

keyboard_arrow_up