У Хмельницькому відкрили пам'ятну дошку Анатолію Назаренку

У Хмельницькому відкрили пам'ятну дошку Анатолію Назаренку
Фото Хмельницької облради
  • Анатолій Назаренко отримав смертельне поранення на Харківщині.
  • Він працював методистом Хмельницького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти.
  • На фасаді закладу відкрили пам’ятну дошку.

Вчора, 8 червня, на фасаді Хмельницького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти відкрили пам'ятну дошку Анатолію Назаренку. Зробили це в день народження Героя. Йому мало б виповнитися 55 років.

Обласному інституту післядипломної педагогічної освіти раніше присвоїли ім'я Анатолія Назаренка. До повномасштабного вторгнення чоловік працював там методистом. Після 24 лютого він відправився захищати країну у складі третьої окремої танкової бригади. Загинув 28 березня минулого року на Харківщині. Там він отримав смертельне поранення.  

За посадовими обов’язками Анатолій Назаренко здійснював у навчальному закладі науково-методичне забезпечення викладання предмета “Захист України”. У період його методичної діяльності військово-патріотичне виховання в області відзначилося потужним імпульсом розвитку, - додають в обласній раді. 

Відео дня

- Анатолій Назаренко активно й успішно сприяв високому рівню організаційного та методичного забезпечення проведення на Хмельниччині Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»), фестивалю «Нащадки козацької слави», волонтерських загонів, благодійних акцій «Милосердя», «Пам’ять», регіональних та обласних змагань зі стрільби, військово-польових зборів старшокласників, гуртків військово-патріотичного виховання.

- Своєю методичною та педагогічною діяльністю він сприяв формуванню в учнів закладів загальної середньої освіти та позашкілля навичок та компетентностей з військової підготовки, - повідомляють в Хмельницькій обласній раді.

Читайте також: Помер протоієрей Хмельницької єпархії ПЦУ - Дмитро Махота

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Новини Хмельницького на vsim.ua

    ❗️Оперативна інформація, цікаві та важливі новини у нашому Telegram-каналі - https://t.me/+gtHqKqD7B0o3N2Uy

  • Олександр Лозяний

    Гідні люди гідно вмирають. Божьего спокуя..

keyboard_arrow_up