Володимир Путін живе у Хмельницькому: деталі

Володимир Путін живе у Хмельницькому: деталі
Фото зі сторінки Володимира Путіна
  • На чоловіка вчиняли замах.
  • Із ним трапляється чимало кумедних випадків.
  • Український Путін у соцмережах усіляко тролить російського тезку.

У Хмельницькому мешкає Володимир Путін. Він – підприємець, патріот, має три вищі освіти й сьогодні, 17 лютого, святкує 51-річчя.

Через прізвище із хмельницьким тезкою російського диктатора траплялося чимало як курйозних, так і небезпечних випадків. Так, кілька років тому в Путіна стріляли. Замах вчинили на політичному підгрунті. Під час виборів.

«Справу декілька разів закривали, потім відкривали, - оповідає хмельничанин «ТСН». - Зараз вона на розгляді у прокурора. Чекаю, коли будуть оголошувати підозру фігурантові. З тим чоловіком, який стріляв – давня конфліктна ситуація».

Відео дня

Люди на прізвище хмельничанина реагують по-різному.

«У державних установах, коли пред'являю паспорт, на обличчях охоронців завжди бачу посмішку, - ділиться Володимир Путін. – На початку війни був випадок, коли при перевірці документів на одному з блокпостів один з перевіряльників пожартував: «О, Путіна зловили...». Це було десь в березні».

Добре почуття гумору має й сам хмельничанин Путін. На своїй сторінці в Facebook часто тролить російського президента й публікує меми щодо нього. На одному з останніх, приміром, зображено російського путіна, який піднімає мертвого окупанта та звертається до нього зі словами: «Вставай, собирайся, мы всерьез еще не начинали».

Що ж до війни, то український Путін має свої прогнози. Припускає, затягнеться вона як мінімум на рік, а то й кілька. І все через повільне постачання необхідної зброї для України.

«Можна було б дати ракети, щоб знищити Черноморський флот, - каже. - Ми б зменшили кількість нападів зі сторони моря. Декількох ракет було б достатньо. Але цього нам не дають…». 

А ви знайомі з хмельницьким Володимиром Путіним?   

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (34)
  • Oleg Dybilevuh

    Поїдь ротіруй того в Москву.
  • Nina Stanislav

    Йому треба взяти фамілію його жінки,а вона хай залишиться на своїй.Це найкращий варіант.А то проблеми будуть завжди
  • Maria Ferreira

    Á solução para o seu nome tão relevante,pode mudar de nome,peça na sua região,eles conseguem, senão vai ter problemas de futuro, faça quanto antes por favor pela sua vida, beijinhos Glória á Ucrânia 🇺🇦☮️🇵🇹🙏😘🌠🔯💖😘🇺🇦🇺🇦
  • Читач47

    Якщо зміна прізвища для нього забавки, то зараз актуально змінити на Байдена, Джонсона чи Дуду.

keyboard_arrow_up