У латексі та в образі барбі: ча-ча Лесі Нікітюк у "Танцях з зірками" підкорила глядачів, але не суддів

У латексі та в образі барбі: ча-ча Лесі Нікітюк у "Танцях з зірками" підкорила глядачів, але не суддів
Фото: ivona.bigmir.net
  • Вчора відбувся п'ятий прямий ефір популярного танцювального шоу.
  • Леся Нікітюк цього разу станцювала запальний танець ча-ча.
  • Після виступу пару розкритикували. Зокрема Катерина Кухар, зауважила, що Леся, напевно, зарано "замахнулася" на кубок танцювального шоу.

У неділю, 30 вересня, на екрани вийшов черговий випуск нового сезону шоу "Танці з зірками". Зіркові учасники запалили на головному паркеті країни у прямому ефірі. Серед них була і телеведуча Леся Нікітюк. Її партнер Максим Єжов - дворазовий чемпіон України зі спортивно-бальних танців.

Цього разу темою шоу стало дитинство, а ефір пройшов під назвою "Танці з дітьми". 

Леся Нікітюк з Максом Єжовим знову вийшли на паркет останніми. Вони виконали танець ча-ча, вбравшись в образи Барбі та Кена. Разом з ними на паркеті запалювали 6-річний Микита і 5-річна Діана. 

Відео дня

Однак судді шоу знову розкритикували виступ хмельничанки. Зокрема Катерина Кухар зауважила, що Леся сама не станцювала та ще й дітям не дала цього зробити.

"На шостому ефірі танцювати, так як на першому… здається, ви занадто рано почали думати про кубок", - сказала вона.

Влад Яма в чергове зробив зауваження ногам Нікітюк.

"Лесю, не вистачає швидкості в ногах, дуже все повільно.  Я бачу як ти хочеш, але кайфу поки що більше, ніж техніки", - зауважив він.

Оцінки суддів виявилися теж не щедрими - лише 21 бал. За результатами голосування пара опинилася на останній сходинці турнірної таблиці. Але Лесю знову врятували глядачі, які активно за неї голосували. Шоу вчора покинула пара Аніти Луценко.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (5)
  • Pavel Kondrashov

    Это ча- ча?  это че-че. Пройтись по сцене, показать свою фигуру можно на конкурсе красоты. А приколистке танцевать, видно не дано.
  • Janna Soltus

    Ніяк
  • Faina Shtein

    Леся--ти найкраща.Хмельницький-з тобою!!!

    Faina Shtein reply Faina Shtein

    Валентина Ткач То напишіть,що Ви проти.Які проблеми?Я думаю,що кожен Хмельничани-найкращі повинен бути гордий за своїх місцян,яких знають і люблять не тільки в Україні, але й за кордоном.Це моя думка,а Ви свою напишіть, ніхто не заважає.

    Valentina Tkach reply Faina Shtein

    Не  выступайте від  всього  Хмельницького. Ви що проводили опитування?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:25 ВСІМ Бізнес-ліга 2024 - відеоогляди матчів 1-2 туру play_circle_filled 18:06 Великодній ярмарок у центрі Хмельницького: збиратимуть гроші на турнікети 17:27 Працівник судової охорони обіцяв підслідному поліцейському «вирішити» питання з кримінальною справою, — ДБР 16:52 Яка зарплата у головного поліцейського Хмельницького району. Огляд декларації Василя Птащука Від читача 16:47 Кіберполіція запускає проєкт "БРАМА" для боротьби з ворожими фейками 16:14 У хмельницькому «Електротрансі» є 88 вакансій (СПИСОК) 15:40 «Мені потрібен син, а не герой»: спогади про 21-річного розвідника Олексія Вітюка photo_camera 15:27 Квадромарафон «RUN 4 VICTORY»: компанія МХП проводить благодійний забіг у чотирьох містах України (новини компаній) 14:42 У Хмельницькому відремонтували терапевтичне відділення міської лікарні photo_camera 12:45 У Хмельницькому на два тижні відключать гарячу воду (АДРЕСИ) 12:06 Житель Хмельницького району вкрав квіти з могили загиблого воїна 11:41 ВСІМ Бізнес-ліга 2024: календар матчів 4 травня 11:26 Як хмельничани називають дітей: підбірка рідкісних і поширених імен за квітень 11:22 Що таке зубні імпланти, чи боляче їх ставити і як довго служитимуть. Огляд стоматологій Хмельницького 10:11 Допомога рідним військових й пораненим захисникам: прийом будуть вести в Славутському ЦНАПі 09:03 У Хмельницькій міській раді скликають сесію: які питання розглянуть
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up