"Ваші ноги гарні, але навчіться ними керувати": яким було танго Лесі Нікітюк у "Танцях з зірками"

"Ваші ноги гарні, але навчіться ними керувати": яким було танго Лесі Нікітюк у "Танцях з зірками"
Фото: glianec.com.ua
  • Вчора відбувся четвертий прямий ефір популярного танцювального шоу.
  • Леся Нікітюк цього разу станцювала пристрасне танго.
  • Після виступу пара отримала багато зауважень від суддів. зокрема Влад Яма відмітив, що цей виступ був гіршим за попередній.

У неділю, 23 вересня, на екрани вийшов черговий випуск нового сезону шоу "Танці з зірками". Зіркові учасники запалили на головному паркеті країни у прямому ефірі. Серед них була і телеведуча Леся Нікітюк. Її партнер Максим Єжов - дворазовий чемпіон України зі спортивно-бальних танців.

Їхня пара вийшла на паркет останньою та станцювала пристрасне танго. Зал підтримав їх оплесками, а ось судді були не такі щедрі.

Як зазначила Катерина Кухар, у Лесі дуже довгі та гарні ноги, але ними ще потрібно навчитися керувати.

Відео дня

Влад Яма зауважив, що цей виступ пари був слабшим за попередній.

"Можу точно сказати, що танцювальною драбиною успіху ви просуваєтеся вперед... Будьте обережними з підтримками... коли ви вилазили на Максима, було як через паркан за абрикосами",- сказав він.

У підсумку пара Нікітюк та Єжова отримала від суддів невисокі бали та зайняла передостаннє місце. Проте глядачі пару підтримали та вберегли їх від вильоту.

У результаті цього разу паркет "Танців з зірками" назавжди залишили телеведуча Маша Єфросиніна разом зі своїм партнером.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (6)
  • Мира

    Леся красавица! умничка! ножки просто супер! танец страстный! всё очень понравилось! я голосовала за Лесю и её партнера. Ефросинину сделала)))
  • Pavel Kondrashov

    Нет, не то. Что то не то.Под ее внешность нужен образ. Его нет. Есть только приколы.
  • Катя

    Швабра є шваброю...
  • Нина Петраш

    И ничего не селючка!!!!Красивая музыка красивый танец и красивая пара!!!Я заЛесю!!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній) 11:07 Хмельницький комунальник може сісти на 10 років за хабарництво 10:02 Скільки коштує ванна гарячої води у Хмельницькому 09:01 Постраждала жінка та пошкоджено будинок: наслідки атаки на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up