Україна після перемоги: якою вона буде на думку хмельничан (ВІДЕООПИТУВАННЯ)

Україна після перемоги: якою вона буде на думку хмельничан (ВІДЕООПИТУВАННЯ)
  • У 31 річницю незалежності України запитали в хмельничан про майбутнє.
  • Якою містяни бачать країну після перемоги?
  • Дізнавайтеся у відео й залишайте свої варіанти в коментарях.

Сьогодні, 24 серпня, країна відзначає 31 річницю незалежності. У центрі міста можна зустріти багатьох людей у святковому вбранні. Це вишиванки або футболки із написами “Слава Україні!” чи славнозвісним висловом про російський корабель. 

Під час святкування у минулі роки хмельничани збиралися на паради вишиванок. Усією сім’єю виходили на прогулянку в центр міста й обмінювалися словами привітань. Цьогоріч День незалежності особливий. Він минає серед боїв у “гарячих” точках на фронті та повітряної тривоги у багатьох областях України. Попри все українці продовжують вірити у світле майбутнє країни. Вони мріють про перемогу. І навіть вже знають, чим займатимуться в першу чергу, коли ЗСУ проженуть ворога з рідної землі.

Саме про те, яким буде майбутнє України, журналісти vsim.ua запитали в хмельничан. Серед випадкових перехожих у сквері Шевченка виявилися і переселенці із Запорізької, Донецької та Чернігівської областей. Деякі з них мріють повернутися додому, до своїх рідних українських міст. 

Відео дня

Якою хмельничани бачать Україну після перемоги, дізнавайтеся у відеоопитуванні. Також залишайте свої варіанти в коментарях. 

Читайте також: Калій йодид у Хмельницькому: чи достатньо його є і де роздають

 

 

Здійснено за підтримки Асоціації “Незалежні регіональні видавці України” в рамках реалізації грантового проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Читач96

    Нажаль, мрійники та й усе....

keyboard_arrow_up